Danish fighters Dansk MMA MMADK

Dalby efter første nederlag: “Ikke sikker på, at jeg er enig med afgørelsen 30-27”

Nicolas Dalby efter første nederlag: “Ikke sikker på, at jeg er enig med afgørelsen 30-27”

 

Amerikanske Zak Cummings (MMA 19-5, UFC 4-1) gav danske Nicolas Dalby (MMA 14-1-1, UFC 1-1-1) det allerførste nederlag i danskerens professionelle MMA-karriere.

På dommerstemmerne sejrede Cummings sikkert på point med dommerstemmere 30-27. Men Nicolas Dalby er ikke sikker på, at han er enig med afgørelsen 30-27, udtrykte den 31-årige dansker efter kampen.

LÆS OGSÅ: Amerikaner giver Dalby det første nederlag i karrieren – VIDEO

“Fysisk er jeg en smule smadret lige nu, men jeg har det fint. Jeg gjorde, hvad jeg gjorde i oktagonen. Zak gjorde, hvad han gjorde. Jeg er ikke sikker på, at jeg er enig med afgørelsen 30-27. Men sket er sket, og jeg skal fokusere på min næste kamp. Jeg har ingen undskyldninger,” sagde Dalby umiddelbart efter kampen i et kort interview til UFC.

Cummings var på den anden side glad for sin anden UFC-sejr i træk samt at leve op til sine ord før opgøret.

“Jeg vidste, at Dalby vil blive en rigtig hård modstander. Jeg vidste, at jeg var bedre end ham på alle områder, og jeg beviste det i aften. Jeg vidste, at hans fighterhjerte ville være svær at knække. Det var hårdt, og jeg skulle kæmpe for det. De ubesejrede fightere har den der uskyldige selvtillid, og de tror, at de er uovervindelige. Det giver dig en falsk form for selvtillid, så jeg vidste før kampen, at han vil være hård. Jeg vidste, at hvis jeg holdt mig til min strategi, vil kampen forløbe, som jeg ønskede det,” sagde Cummings efter kampen til UFC.

LÆS OGSÅ: Damir Hadzovic om KO-nederlag: “Jeg er knust”

Se højdepunkter fra kampen i videoen her.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

12 Responses

  1. 1 runde vandt Zumming, 2 runde syntes jeg var dalbys og 3 runde var helt lige… Så den kunne går begge veje… Men syntes kun det var Dalby som var aktiv og angreb.

    1. Morten hvordan kan 3 runde gå til Dalby når Cummings laver op til flere nedtagninger og Dalby ikke får lov til meget. Nedtagninger tæller stort på pts systemet, og 2 runde bliver Dalby ramt flere gange rent, hvor han ikke selv laver meget 🙂

    2. Rune Frederiksen: jeg er overhovedet ikke MMA-dommer, men det jeg så var octagon dominans fra Dalby i 2 og 3 runde, han var den aggressive og angreb hele tiden. Også er jeg anti- det der kedelige vente MMA… 1 nedtagning, sat op imod 5 minutters gå på mod.. Men dommerne har dømt, og cummings vandt.. ?

  2. Dalby tabte uden tvivl. Han kunne ikke hamle op med Cummings boksning. Alt hvad Dalby kom med havde Cummings et svar på. Så det bare op på hesten igen for Dalby og arbejde videre.

  3. “I said I wasn’t sure I agreed it was 30-27…! Huge difference. This makes me sound like I totally disagrees with the decision.” Citat Dalby

  4. Dalby mangler noget dræber-instinkt, så han burde ligge det pause-klovneri på hylden og arbejde på sit dræber-instinkt istedet.. 😉

  5. Dalby er nød til at få bedre hænder, syntes ikke de udgør nogen trussel overhovedet, hverken i speed eller slagkraft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »