International MMA MMADK Ugens mest læste

Khabib: Giv mig McGregor, ellers vil jeg ikke kæmpe i UFC

Khabib: Giv mig McGregor, ellers vil jeg ikke kæmpe i UFC

 

UFC-letvægter Khabib Nurmagomedov advarer om, at han ikke længere vil kæmpe i UFC, hvis han ikke kan få en titelkamp imod den nykronede letvægtsmester Conor McGregor. 

“Du bliver nødt til at give op. Jeg vil kæmpe om titlen. Det ved du godt. Jeg har fortjent det.”

Ordene kommer ud af munden på den russiske UFC-letvægter Khabib Nurmagomedov. Men det er ikke taget fra et interview. Han siger det i stedet til sin amerikanske modstander, Michael Johnson, som på trods af massiv afstraffelse nægter at give op. Umiddelbart efter æder Johnson endnu en albue fra Nurmagomedov.

LÆS OGSÅ: HISTORISK: Conor McGregor dobbelt UFC-mester med TKO-sejr

Efter weekendens skræmmende sejr over Michael Johnson har Nurmagomedov efterspurgt en titelkamp, som mange eksperter mener, at han har gjort sig fortjent til. Strategien har dog ikke båret frugt. Derfor har han nu valgt at banke i bordet.

“Jeg vil gerne kæmpe om UFC-titlen af respekt. Jeg har andre planer, hvis jeg ikke får min titelkamp denne gang. Så vil jeg ikke længere kæmpe i UFC,” skrev Nurmagomedov onsdag på Twitter.

UFC’s nykronede letvægtsmester, Conor McGregor, vandt titlen samme aften som Nurmagomedovs seneste sejr. Efter kampen var den irske superstjerne, som også er UFC’s fjervægtsmester, dog afvisende over for en kamp imod Nurmagomedov.

“Han har kæmpet en gang i otte år,” sagde McGregor sarkastisk til pressemødet og tilføjede:

“Han kæmper ikke hyppigt nok efter min smag. Jeg skal se solide beviser på, at man dukker op, før jeg forpligter mig til sådan en kamp. Han trækker sig konsekvent fra kampe. Han havde en god præstation i aften. Det vil jeg gerne give ham.”

McGregor peger på Nurmagmedov seneste skadeshelvede. Nurmagomedov har på grund af alvorlige knæskader og et trykket ribben kun kæmpet to gange på 31 måneder.

Ser man bort fra skaderne, som Nurmagomedov ikke selv har kontrol over, har den ubesejrede russer gjort alt til perfektion i sin professionelle MMA-karriere. Han har høstet 24 sejre ud af lige så mange kampe. De otte er vundet på sikker vis i UFC.

“Jeg vil gerne kæmpe mod din kylling. Det er den nemmeste kamp i letvægtsdivisionen,” sagde Nurmagomedov til det irske publikum efter sejren i weekenden til UFC 205.

LÆS OGSÅ: McGregor afslører efter storsejr: “Jeg skal være far”

Nurmagomedov er den anden UFC-fighter på kort tid, som nægter at kæmpe, hvis han ikke får en titelkamp. Legenden Jose Aldo har udtrykt det samme, efter at UFC ikke holdt sit løfte om at give ham en titelkamp imod McGregor,

UFC har i skrivende stund ikke kommenteret på Nurmagomedovs udmelding.

Conor McGregor, som skal til at være far, sagde efter kampen, at han vil holde en pause med alle muligheder åbne. Som dobbelt UFC-mester og organisationenes største stjerne har han i høj grad alle kort i hånden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

120 Responses

  1. Ikke fortjent det? Han Har ligeså mange kampe som mcgregor bare ubesejret.. mcgregor er 2-1 i sine sidste tre kampe og den han vandt over Diaz var knap så overbevisende som diaz’ sejr! Hvis man skal snakke om nogen der ikke har fortjent noget er det at mcgregor stadig har FW bæltet når han ikke har forsvaret det så meget som en gang men kan have tre kampe i andre vægtklasser! Han er dygtig men de bærer ham frem på hænder og fødder

  2. Nej han har ikke fortjent det. Ja han har vundet alle sine kampe. Men manden har jo kun kæmpede 1 gang på mange år. Han kan sku da ikke tro at han kan komme ind fra sidelinien og vinde 1 kamp på så mange år og så slås imod McGregor. Tror vidst at det er dig der ikke ved en skid Doni. Han skal være aktiv og have nogle flere kampe imod top 10 kæmpere som slet ikke er de samme som sidst han kæmpede.

  3. Vil give dig ret i at han snart skal forsvare det bælt! Men modsat Aldo har han mere end en fight om året. Men vil nu også sige at Aldo rematchen er helt sikkert den der pt giver mest mening!

  4. Hahahahah få nu dit hoved ud af Conors røv, Nick! Self har Khabib fortjent en kamp mod Conor. Manden er ubesejret, og har nærmest spist alle dem, han har mødt. Han er det oplagte valg til Conors næste kamp, og det ved alle og enhver. Og hvis ikke det bliver Khabib, så bliver det Aldo. Conor skal jo forsvare sine bælter.

  5. Nick ProFisker Schnell er endnu et bevis på en “wannabe fan” der kun følger det på grund af Conor og at det er populært!

  6. Hahaha.. Håber du laver sjov! Jeg syntes nu at Furguson skal have den næste titelkamp, men stadig..

  7. Wannabe?? Har set UFC i mange år og har set alt. Alle har forskellige meninger, især når det kommer til McGregor. Men man kan sku ikke være inaktiv i så mange år og så tro at man kan kæmpe 1 kamp og så få et titel shot. Og så er det sku ligemeget hvem man er, hvor mange kampe man har vundet eller hvilken vægtklasse.

  8. Men Nick, det er jo heller ikke tilfældet. Han går jo ikke ud og “tror” noget.
   Han har jo haft 2 kampe i år (begge vundet), og så skal man altså lige se på hvorfor han har været “inaktiv”. Det er jo skader, der har holdt ham ude, men inden da, var han dominerende lige såvel, som han er nu. Og desuden var han lige ude fra 2014 til 2016, så det er heller ikke værre end det, især ikke når han kommer tilbage og vinder begge kampe. Og igen, som jeg nævnte før, så er Khabib og Aldo de eneste, der fortjener en kamp mod Conor. Alt andet er bare pisse korrupt.

  9. Og desuden så ved vi alle, hvis Khabib får en kamp mod Dana Whites ‘søn’, så fucking wrecker Khabib Conor i sekundet, han får ham til jorden. Hvilket nok også er grunden til at Khabib nok ikke får en fight mod Conor. 🙂

  10. Han blev taget ned af Chad Mendez, så let som ingen ting, at Chad gassede helt ud er en anden snak. Khabib er både større og meget mere akavet wrestlere, der er meget kreativ i sine indgange.
   Men ja Dana tør ikk give ham kampen, da han ved den ender på gulvet og tror ikk han kommer op derfra.
   Men ja var også sikker på alvarez vil vinde…

  11. Aldin Arifi Ferguson har lige taget rekorden for flest sejre i træk i letvægts divisionen, og den måde han har vundet sine kampe på har i den grad været overbevisende.. Jeg syntes helt bestemt at han skal tages i betragtning når vi snakker om hvem der fortjener at udfordre for bæltet næste gang.. Syntes Khabib skal kæmpe mod Alverez på samme kort og vinderen af den kamp kæmper i en titelkamp mod enten Ferguson eller McGregor 😉
   Det er selvfølgelig bare min mening

  1. Han skal da i hvert fald hoppe ned fra sin piedestal der er ikk nogen der kommer direkte i ufc og kæmpe om titler fra dag 1 jeg har set ham kæmpe men ved også hva mcgregor kan!! Han er verdens ubetinget bedste præcisionskæmper!!!!

  2. Der er heller ikke nogen, som tapper i starten sf året, kræver rematch ogaå bagefter vinder en rematch på majority decision, også får en titel shot? Conor fans logik ?

 1. Mattias Damsgaard hahaha det sjovt alle begynder på det der jeg vil kæmpe med mcgregor ellers gider jeg ikke mere

  1. Han har jo ville kæmpe om det bælte før Conor overhovedet snakkede om at tage 155 bæltet også. Han har truet med det før da ALLE mener at han er den rette til at udfordre om bæltet. Følg nu lidt med i andet end Conor ?

  2. jeg har fuldt med i ufc siden det var wec du ved så jeg ved godt hvad der forgår det er en intern griner med min kammerart fordi José Aldo hele tiden har været min farvorit men så udtalte han jo at han ville ud hvis han ikke fik den kamp.. havde ikke engang lagt mærke til conor ved 2013 i de der prelims havde slet ikke regnet med at han gik hen og blev så stor at alle ikke snakker om andet

 2. God ide at skifte til andet forbund, for der kan han komme til at tjene langt mere!!! Og få langt større udfordringer!!! Og bevise han er verdens bedste!!! LOL

 3. Han har lige kæmpet 2x Diaz og og en gang Alvarez inden for relativt kort tid. Det ville give mening med en pause, så krop og sind kan restituere men sjovt som folk lugter penge

 4. Undskyld men de fleste folk herinde er jo dumme at høre på! Få jeres hoved ud af irlænderens røv, og snak UFC/MMA når i kender til andet end McGregor!

  Folk skriver at Khabib ikke fortjener det, at han kun lugter pengene – er i dumme? Manden har været 155 hele sin karriere, han har villet kæmpe om bæltet i laaaaang tid, og aldrig nævnt Conor, nu har Conor 155 bæltet, så naturligvis gir det mening at det nu er HAM, Khabib vil kæmpe mod. Eller det gir måske ikke mening? – Hold da kæft man.. Man kan tydeligt høre i kun ser det fordi det er populært, og ikke fordi at i rent faktisk aner noget om det..

  1. En debat man aldrig rigtig bliver enige om. Er enig i at han har vundet over flere kvalitetsmodstandere, men Khabib har bare maulet alt han har været imod.

  2. Nu er jeg ikke kæmpe conor fan men hvis man kigger på khabibs record han har ikke vundet ret mange kampe mod nogen nævneværdige modstandere. der med ikke sagt han ikke er dygtig men vil mene at en contender fight ville være på sin plads efter lang tids inaktivitet og mangel på top 5 modstandere.

  3. Det er nu nok ikke noget han gør med vilje? Og ændre da stadig ikke på hvilket beast han er.. Enten ham eller Ferguson om bæltet ?

  4. Tony v Khabib om #1 contender, mens Conor forsvarer mod Aldo og så en sommer blockbuster LW titelforsvar mod vinderen af Khabib v. Tony, og når Khabib så bliver skadet 1 måned ude, så kan Conor og Nate afslutte trilogien… Simpelt 😛

  5. Så kan man jo blive ved. Så havde Conor heller aldrig fortjent at udfordre Aldo (før han blev skadet) da han aldrig havde kæmpet mod en top 5 fighter før, Garbrandt har heller ikke kæmpet mod en top 5 fighter før (han udfordre Cruz d. 31-12) . Der er bare ingen der har været så dominerende i alle deres kampe som Khabib, og jeg kan også godt se Tony få den, og så må de ha en kamp om et titelshot, men at sige at Khabib ikke har fortjent det, er jo hul i hovedet (også ifølge stort set alle UFC kæmpere selv) ?

  6. Rune Frederiksen han har ikke fortjent noget som helst i den division han er en af de mest inaktive fightere og ja han dominerede
   Johnson men det er i min bog ikke at gøre sig fortjent han var hvad ranked som 6 og at han har været skadet kan umuligt være en undskyldning for at han har været inaktiv alle bliver skadet og det er en del af gamet.

  7. Af hvad? Har Khabib ikke fortjent noget? Wow. WTF ? Der er sku da forskel på skaderne! Tror du han har været ude med vilje? GSP var ude i næsten 2 år, Cruz var ude næsten 3 år. Sjove input du kommer med.

   Jonas Troest Petersen Killian-Alexander Ronald Hoogendoorn

  8. Rune Frederiksen næh det mener jeg ikke hvad har han præsteret i de sidste 2.5 år ? I en division som konstant er under udvikling ?
   Jeg så ham rigtig gerne i en kamp mod conor hvis han kan holde sig rask og tage minimum en contender kamp inden.

  9. Han var stadig ude med skade? Så kan det samme jo siges om Dom Cruz, GSP, Cain Velasquez og flere andre.

   Han kom tilbage fra skade tidligere på året, så ikke så god ud på føderne (men har han aldrig gjort) stoppede dog hans ukendte modstander. Han maulede Johnson som er FARLIG, han fik RDA til at ligne en amatør for et par år siden, han har fået AL modstand til at ligne amatører. Selvfølgelig har han fortjent en titelkamp, ligesom Tony har fortjent det.

   Ja 155 er konstant i udvikling og er den nok mest talentfulde division verden over, derfor er det også mere vanvittigt at han har en 24-0 record. Hvem ser du ellers gøre sig fortjent til et titelshot ud over Tony da? ?

  10. Nu er hans record jo ikke vildt imponerende hvis man kigger på hans modstandere dermed ikke sagt at det ikke er en super flot og god record.

   Jeg ser hellere khabib end Ferguson om den titel måske lidt fordi jeg ikke bryder mig om Ferguson så en contender fight mellem de to ville være super fedt synes jeg !

  11. Nu er jeg forvirret. Først skriver du at Khabib ikke fortjener noget som helst i den division, og nu skriver du at du hellere ser ham om den titel frem Tony? ?

  12. Jeg skriver at han ikke har fortjent et skud på titlen på baggrund af at have vundet over Johnson og at jeg mener han burde have en til to kampe inden han får et skud.

  13. Vidste godt at han lå lige omkring 5-6 stk. Tjekker lige op på det. Men et WIN over Brimage, Brandao, 21 årige Holloway, Poirier og Siver gør jo ikke en acceptabel til en titelkamp mod Aldo. Men se hvad der skete. Det samme gælder Khabib, 24-0 og 8-0 i UFC er alt hvad der er at sige om det ?

 5. Så fordi man godt kan lide Conor Mcgregors måde at kæmpe og træne på, så ved man intet om MMA ?. Personligt vil jeg helst
  se Aldo imod McGregor. Khabib kan lugte penge, det er da derefter han er så aggressiv i sin iscenesættelse. Hvordan han kæmper har jeg ikke sat mig ind i, ud over han var kedelig til 205 med sit gulvroderi.

  1. Holger: men du gør åbenbart? Hr. Orakel en kamp hvor man skifter positioner og scorer ved slag og kontrol, ser jeg som kedelig gulvroderi. Er Kæmperne på nogenlunde samme niveau så bliver det spændende. Glæder mig til at se dig i UFC om nogen år.

  2. Wow, det eskalerende hurtigt. Har ingen intentioner om at gøre karriere i UFC.
   Men ja, er stærkt uenig i den udlæggelse af kedelig gulvroderi. Han tager ham ned flere gange, har et imponerende ground and pound game og afslutter endda med en submission. Kan du heller ikke lide at se Demian Maia kæmpe?

  3. Du sagde jeg intet vidste om MMA, så må du jo være altvidende. Og ja jeg syntes den stående del er klart det sjoveste/ spændende når jeg ser det som en del er publikum. Men når jeg selv træner er gulvteknik og brydning/grappling mindst lige så sjovt som kickboksning/MMA sticking.

  4. Vidste du fulgte med i MMA brormand, blev khabib spurgt inden og efter kampen hvem han helst sp vinde af conor og Eddie. Khabib håbede på Eddie, i det han ved at chancen for et shot hos ham er større end conor. Nu hvor conor har vundet, har khabib valgt at trash talke, fordi det den bedste mulighed for at få
   Kampen, da han ved at ranks i ufc lige pt er lige til at lukke op og skide i. Det har ikke noget med penge at gøre for khabib..

  5. Alvarez vs McGregor burde havde været på samme niveau, Khabib var jo meget bedre en Johnson i gulvet, stående blev han ramt, så klogt at tage den til gulvet.

  6. Det er fedt, at har man en anden mening- så skal man tales ned til og belæres. Mit gæt er at du holdt først med : Aldo, så Diaz, derefter Alvares og nu Khabib. Det hele har noget med penge at gøre, De ved alle sammen at deres hyrer stiger når de møder McGregor.,

  7. Det er mindst lige så fedt at se kæmperne på grounden som stående.. Der er så meget teknik og styrke ved at se dem kæmpe på grounden. Khabib er for vild og styrede kampen fuldstændig efter hans hoved. Han er ikke den bedste i stand-up fight og ved han kan vinde, over stort set alle i LW, ved at komme på grounden. Synes det er synd, at du synes det er kedeligt at se “gulvroderi”, da det er en lige så stor del, som stand-up fight efter min mening. Helt enig med Holger i denne sag..

  8. Mathias Helledie: Så du ville ikke havde noget imod at alle kampe foregik 90 % i gulvet?. I min egen træning er begge dele lige fedt, men når jeg ser kampen i Tv så er det stående klart det fedeste og specielt typer som Thompson, McGregor, Condit, Diaz Brødrene, Anderson, GSP…

  9. Nej jeg holdte faktisk med McGregor i alle kampene, jeg kan ligesom dig selv også rigtig godt lide hans kampstil. Så nu er det vist dig der åbenbart er altvidene 😉 men syntes det er forkert at sige Khabib er ude efter kampen pga penge, han har jagtet titel lige siden Pettis var champ. Jeg har intet imod at 90% af kampen er på gulvet, så længe der er aktivitet, og det må man da sige der var da Khabib kæmpede mod Johnson

  10. Det jo heller ikke fordi khabib bare ligger ovenpå dem uden at gøre noget? Han nærmest spiser og slår dem fra alle vinkler.. Han ligger ikke bare og humper dem.. Derfor det aå fedt at se..

  1. Altså man kan da sige at han har fortjent den kamp. Men han må da lige slappe af. Det gør det jo ikke bedre at han bliver tøsefornærmet?

  1. Er da lige gyldigt om han har 24-0 hvis næsten al hans modstand har været mod cans. Ikke at han ikke kan vinde mod conor, men hans 24-0 har sku da intet med hans chance at gøre. Styles makes fights ?

  1. Han er faktisk russisk mester i 66kg. I fristils brydning, mener jeg! Men han skal være aktiv hele året rundt, før han får en chance..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »