Danish fighters Dansk MMA International MMA MMADK Videoer

Anna Elmose taber anden UFC-kamp til amerikaner – VIDEO

Anna Elmose taber anden UFC-kamp til amerikaner – VIDEO

 

Heller ikke denne gang blev det til en sejr for Anna Elmose. Den danske UFC-fighter tabte til amerikanske Amanda Cooper efter en tæt duel til UFC Belfast. 

Anna Elmose (3-2) måtte i aften lide sit andet UFC-nederlag i træk. Det var i stedet amerikanske Amanda Cooper (3-2), som efter tre tætte omgange blev erklæret som vinder af en kamp, der bølgede frem og tilbage.

ÆS OGSÅ: Sådan kan du se UFC med Elmose og Colombo i Danmark

Cooper satte sig i førersædet i hovedparten af 1. omgang med flere rene træffere og aggressivitet. Mod slutningen af første runde kom Elmose dog godt igen, da hun fangede amerikaneren med en kontrahøjre.

Støddet sendte straks Cooper i gulvet, og Elmose kastede sig over hende i et forsøg på at afslutte hende. Cooper formåede dog at redde stormen af, selvom hun pådrog sig en flænge over venstre øje.

I anden omgang havde Elmose igen held med sine kontrastød, der flere gange fangede Cooper på vej ind. Kort tid senere endte danskeren på toppen i en scramble, men Cooper kom hurtigt op igen.

Midtvejs i omgangen var Cooper succesfuld med en perfekt nedtagning, som fik Elmose ned på gulvet. Herfra avancerede Cooper til mount, affyrede flere brutale albuer og var få sekunder fra at afslutte kampen med en armbar-submission. Gongongen reddede dog Elmose.

I tredje og sidste omgang var det Copper, som stod på det hele. Flere flotte sidespark og slagkombinationer fandt vej til Elmoses kæbe. Især Coopers fodarbejde var effektivt. Mod slutningen af runden fik Cooper endnu en nedtagning, som hun igen brugte til at avancere til mount.

Men tiden rendte ud for amerikaneren, og kampen måtte blive afgjort på en afgørelse fra de tre sidedommere.

Den 25-årige Amanda Cooper blev tildelt sejren med pointene 30-27, 29-28 og 29-28. Det var Elmoses andet nederlag i træk, mens Cooper hentede sin første UFC-sejr.

LÆS OGSÅ: McGregors “swag walk” kopieres af store sportsstjerner – VIDEO 

Dermed kunne Elmose heller ikke vende den dårlige stime for de danske UFC-fightere, som ikke har vundet i snart 18 måneder og otte kampe i UFC.

Du kan se højdepunkter fra kampen i videoerne forneden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

24 Responses

    1. Anna bliver kun bedre med erfaring, og med et mind-set om at blive verdens bedste skal hun nok komme tilbage med en sejr. Hendes personlighed hører til i UFC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »