Danish fighters Dansk MMA International MMA MMADK Odds Spiltips UFC Danmark

Spiltips til UFC med Elmose og Colombo

Spiltips til UFC Belfast med Elmose og Colombo

 

MMADK’s ekspert Ehsan Faizzad giver spiltips til nattens to UFC-stævner, hvor de danske fightere Anna Elmose og Christian Colombo skal i kamp på hver sin side af Atlanten. 

For to år siden havde Danmark ingen aktive UFC-fightere. I dag har Danmark fem fightere i UFC. Men selvom fighterne og interessen er vokset, så har resultaterne mildt sagt ikke været der. Det er siden 2015 blevet til en sejr, fem nederlag og to uafgjorte kampe.

Det skal den danske stråvægter Anna Elmose og sværvægter Christian Colombo forsøge at vende om på, når de i aften skal kæmpe i henholdsvis Nordirland og Brasilien.

LÆS OGSÅ: Sådan kan du se UFC med Elmose og Colombo i Danmark

Anna Elmose kommer tilbage på sporet

Anna Elmose fik ikke den bedste start på sin UFC-karriere. Hun var overmatchet imod Germaine de Randamie, da hun blev slået på teknisk knockout i første runde i foråret.

Nu er hun gået to vægtklasser ned til stråvægt, med andre ord fra 61 kilo til 52 kilo. Det er en langt mere passende vægtklasse, hvor hun møder amerikanske Amanda Cooper, tidligere finalist ved sæson 23 af The Ultimate Fighter.

Bookmakerne tror på en lige kamp med Cooper som lille favorit. Amerikaneren har også en fordel i, at hun har kæmpet i divisionen og deltaget i turneringen The Ultimate Fighter. Til gengæld kommer Elmose ned fra en større vægtklasse med en stærkere base mere power.

Jeg tror på en tæt kamp, hvor Elmose til sidst sejrer med sin kickboksning og måske også topkontrol, hvis hun vælger at gøre brug af den. Der er odds 2.00 at hente der.

Valg: Elmose

Colombo holder den stående og vinder

Det var en udmærket start på UFC-karrieren, som Christian Colombo fik i september, hvor han hentede et uafgjort resultat hjem imod tyske Jarjis Danho. Nu skal han på udebane imod brasilianeren Luis Henrique, hvor der kræves en sejr.

Henrique startede sin UFC-karriere med et knockoutnederlag, men kom senest tilbage på sporet med en submissionsejr i sommer. Han er en fighter med tunge hænder, men med sin force i gulvkampen.

Colombo har på den side sin styrke i kickboksningen og ifølge mig bedre kondition end Henrique. Så det bliver en kamp om, hvem der kan diktere, hvor kampen skal foregå.

Bookmakerne har Henrique som storfavorit med hele 1,36, hvorimod du kan få odds 3,15 på en dansk sejr. Jeg tror på, at Colombo holder kampen stående og henter sin første UFC-sejr.

Valg: Colombo

LÆS OGSÅ: Se UFC Fight Night 100-indvejning med Christian Colombo LIVE – VIDEO

3 hurtige spilttips

– Både Anna Elmose og Christian Colombo vinder før tid til i alt odds vanvittige 20,25!

– Ross Pearson vinder over Steven Ray til odds 1,90 – gaveodds.

– Zak Cummings vinder solidt over Alexander Yankovlev til odds 1,57.

UFC med Anna Elmose og Christian Colombo kan ses i aften fra kl. 18:15 direkte på Viaplay FightingFå et fuldt TV-overblik med kampprogram her.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »