International MMA MMADK Nye kampe

Fedor Emelianenko på kontrakt med Bellator: Ny kamp klar

Fedor Emelianenko på kontrakt med Bellator: Ny kamp klar

 

Lørdag aften annoncerede Bellator, at de har skrevet kontrakt med MMA-legenden Fedor Emelianenko. Han skal kæmpe imod UFC-veteran Matt Mitrione til februar. 

Bellator havde gaver med lørdag aften til MMA-fans verden rundt, nemlig Fedor Emelianenko.

LÆS OGSÅ: Anna Elmose taber anden UFC-kamp til amerikaner – VIDEO

Tidligere UFC-sværvægter Matt Mitrione (11-5) fik noget af en overraskelse lørdag aften, da han fik sin kommende modstander at vide. Det blev ingen ringere end MMA-legenden Fedor Emelianenko (36-4, 1 NC). De to sværvægtere skal kæmpe imod hinanden den 18. februar næste år i San José, Californien.

Mitrione var blevet tilbudt en kontrakt til at kæmpe i den nærmeste fremtid, men cheferne hos Bellator havde ikke røbet navnet på modstanderen. Til gengæld fik Mitrione at vide, at det vil være det hele værd. Han tog chancen og skrev under. Det viste sig at give pote.

“Jeg er beæret. Velkommen til familien. Jeg er så begejstret, fordi som fighter er du den person alle sigter mod, og jeg glæder mig til at kæmpe imod dig. Lad os give dem et show,” sagde Mitrione ved Bellator 165 lørdag aften, da han blev interviewet sammen med Emelianenko.

LÆS OGSÅ: Christian Colombo taber UFC-kamp på strangulering

Fedor svarede i vanelig stil:

“Jeg er glad for at kæmpe i San José, og jeg er glad for at kæmpe for Bellator.”

‘The Last Emperor’ kom tilbage fra MMA-pension den 31. december 2015 mod japansk-indiske Singh Jaideep (2-2) efter tre og et halvt års pause. Han kæmpede sidst den 17. juni i år og vandt en kontroversiel pointsejr over tidligere UFC-veteran Fábio Maldonado (22-11).

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »