International MMA MMADK Nye kampe

Titelkamp aflyst til UFC 206: Cormier skadet

Titelkamp aflyst til UFC 206: Cormier skadet

 

UFC’s letsværvægtsmester, Daniel Cormier, har måttet udgå med en skade fra stævnet UFC 206. Derfor er den kommende titelkamp i næste måned aflyst imod Anthony Johnson.

UFC 206 er igen ramt af en aflysning. Mandagens aflysning af topkampen mellem Tim Kennedy og Rashad Evans følges op af den største kamp på programmet – titelkampen.

LÆS OGSÅ: Khabibs private besked til McGregor: Dø som en samurai, ikke en kylling

UFC’s letsværvægtsmester, Daniel Cormier, har måttet udgå med en skade fra omkampen imod titeludfordreren Anthony Johnson. Det skriver internetmediet MMAFightings anerkendte journalist Ariel Helwani ifølge flere kilder tæt på situationen.

De to fightere skulle have mødt hinanden den 10. december til UFC 206 i Toronto. Det er anden gang i år, at 37-årige Cormier må trække sig med en skade. Sidst trak han sig fra storkampen imod Jon Jones i foråret.

UFC 206 muligvis i fare

De to efterlysninger efterlader et særdeles tyndt kampprogram tilbage. De to største kampe er nu topkampen i fjervægt mellem Anthony Pettis og Max Holloway samt topkampen i letvægt mellem Donald Cerrone og Matt Brown.

LÆS OGSÅ: Yoel Romero straffet for sejrsjubel til UFC 205

Selvom navnene på de resterende to topkampe er forholdsvis store, er deres popularitet næppe nok til at bære et pay per view-kort.

Det er derfor tvivlsomt, om UFC aflyser, udsætter eller omdanner stævnet til et almindeligt Fight Night-stævne. UFC har i skrivende stund ikke kommenteret på nyheden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

17 Responses

  1. Gus kunne være en mulighed, hvis han ikke selv er skadet, og det vil være hardcore hvis Bader tog den, men så skal det være intrim title,

  2. Det giver da overhovedet ikke mening at Bader skal? Han er for 2 kampe siden blevet stoppet af netop Johnson i 1 runde 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »