International MMA MMADK Ugens mest læste

UFC bekræfter: McGregor opgiver titel, Aldo ny mester

UFC bekræfter: McGregor opgiver titel, Aldo ny mester

 

UFC har bekræftet nyheden om, at Conor McGregor ikke længere er indehaver af fjervægtstitlen. I stedet bliver Jose Aldo kåret som ny UFC-fjervægtsmester.

Folk stod tilbage med halvåbne munde og store øjne, da Conor McGregor med et venstre hook sendte Jose Aldo mod kanvassen som et højhus. 13 sekunder varede kampen i december 2015, og McGregor kunne for første gang kalde sig UFC’s fjervægtsmester.

LÆS OGSÅ: Medie: Conor McGregor bliver frataget UFC-titel

Siden har den irske superstjerne ikke forsvaret titlen, men i stedet erobret letvægtstitlen og kæmpet to kampe i weltervægt. Derfor annoncerede UFC søndag morgen, at McGregor frivilligt havde valgt at opgive sin fjervægtstitel.

Men MMAFightings anerkendte journalist Ariel Helwani rapporterer ifølge kilder tæt på situationen, at McGregor aldrig blev enig med UFC om at opgive sin titel. Til gengæld har UFC retten på sin side, eftersom han ikke har forsvaret bæltet i snart et år.

I stedet bliver Jose Aldo den nye fjervægtsmester. I sommer kom Aldo tilbage på sporet efter knockoutnederlaget til McGregor. Han genvandt formen og vandt interim (midlertidige) fjervægtstitlen på point over Frankie Edgar.

LÆS OGSÅ: HISTORISK: Conor McGregor dobbelt UFC-mester med TKO-sejr

Jose Aldos skridt op ad rangstigen betyder, at Max Holloway og Anthony Pettis nu skal kæmpe om interim fjervægtstitlen den 10. december til UFC 206.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

181 Responses

 1. Daniel GMikael Christian Gamborg Tim Rasmus Nielsen Badreldin Boondockz . Nuurh så kan den lille dreng få sit bælte tilbage

  1. Lille dreng? Haha at man kan kommentere sådan om den historisk bedste og mest dominerende 145 der har været! Conor har cuttet til 145 hele sin karriere, det er nok ikke det der spiller ind ?

  1. Det fint nok, han ødelægger alligevel alle dem fra fjervægten af, så lad ham blive i light, så han kan få lidt konkurrence

  1. Conor er jo ikke af meget større kaliber end Aldo, hold nu op! Har du kendskab til Aldo? Har du fulgt ham siden WEC? Conor er bare ALT for stor til 145 og har dermed en klar fordel i power. Hvad angår dekoration af MMA overall og historik i forhold til vundne kampe og titel forsvare, kommer Conor nok ikke i nærheden. Aldo er interim titel holder, så selvfølgelig får han den rigtige titel hvis titelholderen ikke vil ha den længere. Det re reglerne som jeg regner med at folk har sat sig ind i, hvis de skal spille smarte herinde og skrive lort om sportsstjerner ?

  2. Jeg er indforstået med reglen. Syntes bare det er nedtur at få den tilbage på det grundlag. Glæder mig til og se hva Aldo melder ud.

  3. Han var trods alt den bedste, mest dekurerede og dominerende 145 der nogensinde har været. Men igen, vil Conor forsvare den mod interim titel holderen som jo er ganske normalt når man ikke er skadet? NEJ! Det ønsker han ikke.

  1. Okay, du helt skudt ? men du har også et billede af CM som dit coverbillede, fanboy.. Aldo har forsvaret bæltet i 10 år, imod alle, KUN titelkampe.. Han blev ramt på 13 sekunder af Mcgregor, det kan ske for alle, ligesom da GSP tabte til Matt, det gjorde jo ikke GSP til den dårligere kæmper.. Du ved tydeligvis intet om kampsport? Tudeprins? Aldo har forsvaret bæltet flere gange, end Conor Mcgregor overhovedet har kampe i UFC.. Jeg har oplevet verdensklasse boksere blive slået ud af nybegyndere til træning, fordi det ikke var deres dag, og siden Conor Mcgregor er den der ikke vil forsvare sit bælte, så er det jo lidt ham der flygter fra realiteten, at hvis han ikke havde ramt Aldo hurtigt og præcist, så kunne den kamp sagtens få et andet udfald, Aldo kom aldrig igang, og Mcgregor ved godt, at det er farligt at give ham hans omkamp, så få nu hovedet ud af røven. Jeg er Mcgregor fan, men jeg ved også noget om sporten.

  2. Du helt blæst ?? Aldo vil aldrig nogensinde være verdensmester før han har knockoutet Conor i mit hoved. Og det kommer nok heller aldrig til at ske .. og hvis du tænker han stadigvæk er det når han får bæltet tilbage, jamen så er du nok helt væltet!

  3. Du er helt blæst Mathias Jørgensen du en lige så dum fanboy som 98% af Irlænderens “fans” man KAN ikke diskutere ordentlig MMA med jer, det er simpelthen umuligt. Men hvis vi nu starter med at tage udgangspunkt i dit syn på HVORNÅR man kan kalde sig titelholder, så har Conor aldrig nogensinde været det, da han ikke har besejret de 2 han tabte mod da han var i Cage Warriors (Joe Duffy er i UFC nu) men Conor har sku ikke nævnt ham en eneste gang. Hvordan skal Aldo overhovedet få muligheden for en omkamp, når Conor ikke vil gi ham den, men selv tudede om en omkamp med Nate? Og nu vi er ved Nate, så stoppede Conor jo heller ikke Nate i deres omkamp, så det er vel ikke acceptabelt for dig? Eller hvad? For så modsiger du dig selv, fanboy ?

  4. Tror også bare jeg dropper det Rune ? Mathias, hvad ved du reelt om UFC? Du har jo ingen argumenter, du er jo spejl blank, hvad ved du om kampsport, kender du andre kæmpere end Mcgregor? ? Amen, pas, jeg gider ikke bruge min tid på at lære dig om kampsport, vægtklasser og hvordan det fungere, undre mig ikke hvis du ikke fattede min hentydning til GSP, du er en rookie der er over UFC, fordi deres presse afdeling bruger Mcgregor til at henvende sig til de mindre skarpe der aldrig har forstået eller fulgt sporten ?

  5. Tue Bruun Hougaard Spot on Tue! Alt du skrev der er præcis hvad det handler om når vi snakker ”de dumme” Conor fans 😀

 2. Så mange dumme mennesker herinde, i kan jo ikke engang kalde jer fan af sporten med de kommentare man! Hiv jer selv ud af Conor’s endetarm!

  1. Nemlig Ryan O Josol og er også selv “fan” af irlænderen. Men må indrømme at størstedelen af hans fans ødelægger de fleste oplæg i næsten ALLE MMA grupper på facebook. Irriterende for en “dekoreret” fan som mig ??

  2. Det er fordi,de ikke fatter hvordan det fungerer.Har altid synes Aldo var en formidabel kæmper og han er sgu en legende inden for sporten,det kan man sgu ik tage fra ham.

  3. Fuldsrændig enig. Derfor jeg sku bliver lidt hidsig efterhånden, når man konstant der super atleter blive svinet til af folk der sidder hjemme i sofaen og tror de kan blive den nye Conor McGregor ?

  4. HA HA HA.
   Selvfølgelig kan man ikke blive den nye McGregor. Ligesom at man ikke kan blive den nye Muhammad Ali, den nye Alexander den store eller den nye Jesus.

  5. Fedt at det er det eneste du bider mærke i Ronnie Heimulf Just Morell ? Du har naturligvis ret, men langt de fleste af hans “dumme” fans (og dem er der mange af desværre) kommentere som kunne de, og fatter desværre ikke reglerne eller andet end McGregor ?

  6. McGregor ville jo kun holde på den til han fik sin lightweight title.. han skulle bare have det achievement! Og det fik han.. nu skal han bare fokusere på den vægt klasse! Og er ret sikker på han ville dominere den som han laver lightweight af eddie ? håber folk fik øjnene op for at dette er den rigtige klasse for ham! Den vægt hans krop besidder af flest kræfter og bedst kondition! ??

  7. Hvad er du blevet dekoreret med siden du kan sige det.
   Jeg har været med siden ufc 100 og har selvfølgelig set de andre stævner på app’en og jeg er ikke blevet dekoreret af nogen.
   Men jeg er en didikeret fan?

 3. Dælme en trist måde at Aldo får bæltet på. Jeg er helt sikker på at han hellere vil kæmpe om det. Jeg forstår simpelthen ikke, at de ikke beder conor om at tage den titel kamp mod aldo? Og nægter han, så må han jo opgive bæltet. Det er da ikke så svært. Man kan da heller ikke have et bælte uden at forsvare det. Skal hele fjervægt så bare stå stille?

  1. Fuldstændig enig Magnus. Dejligt med nogle kommentare fra en saglig fan der ikke handler om at Aldo er en tudeprins ?

  2. Conor er da med i den deal her på en eller anden måde… og hvorfor spilde tid på Aldo igen? Det ville bare være spild af tid fra hans side…

  3. Men han selv fik alligevel lov til at få en omkamp mod Nate, som jo var spild af tid fra første kamp. Som sagt, kravl ud af hans røv ?

   Og hvordan kan det være spild af tid at forsvare sit bælte mod interim titelholderen? Og så den bedste 145 der nogensinde har været (det var jo ikke ren dominans i 5 runder, men en flot flash K.O.) det er da sket utal af gange med omkampe, se dog GSP vs Serra, GSP VS Penn, GSP vs Hughes, Cain cs JDS osv osv..dårlig dårlig undskyldninyg. TIL GRIN, AT ALDO IKKE FIK DEN OMKAMP MED DET SAMME I FORHOLD TIL ALLE ANDRE OMKAMPE!

 4. Det fungere sådan at interim titel holderen får den rigtige titel hvis champion vælger ikke at ha den længere, så hvad skal Aldo ikke tage den for? Husker i ikke da Conor var en “tudeprins” efter nederlaget til Diaz? En kamp der på ingen måder gav mening i forvejen. Kravl ud af hans røv og kommenter med noget facts og viden i stedet for, såkaldte MMA fans !

  1. Yep, det er vigtig lige at huske at Nate diaz hoppede ind i stedet for RDA fordi ingen andre ville tage den kamp! Ifølge ufc’s egen udmelding,

  2. Og? RDA kampen gav jo heller ikke mening til at starte med. Men at de så tager en omkamp i 170 også, er jo hul i hovedet.

  3. Hvorfor var conor en tudeprins? Han viste respekt til nate og mødte op til preffeconferencen, desuden tog han også præcist den samme kamp ved 170 pounds fordi han ville vise at han kunne slå ham. Hvordan kan man ikke respektere det ?

  4. Fordi han ikke ville kæmpe med mindre han fik en omkamp mod Nate. Han brugte pludselig undskyldninger om at Nate var en gigant til kampen, osv osv. Hvordan kan man ikke respektere den bedste 145 der har været, ubesejret i 10 år og konstant kæmpet mod de bedste af de bedste, men respektere at Conor hellere vil klovne rundt i andre vægtklasser, i stedet for at forsvare sin titel som han aldrig har gjort før?

  5. Tudeprins? Klovneri? Conors måde at tackle nederlaget til Diaz på var til perfektion. Det er der bred enighed om.

  6. Nu skal du huske grunden til at kampen mod nate overhovedet opstod, Conor skulle møde RDA , en af de værste matchups for conor. RDA bakkede ud pga. En skade, både aldo og frankie var tilbudt kampen, de begge to afslog kampen. Også selvom aldo skrev et par dage før at han ville kæmpe imod conor, any place, anywhere, anytime. Conor ville ikke bakke ud , specielt også pga alle de fans der har betalt dyre domme for en billet, og så kom nate kampen frem

  7. Man kan kalde Conor mange ting, men en tudeprins, det passer slet ikke på manden. Lige meget hvilken skader eller skavanker han har, så ved man at han møder op hver eneste gang og kæmper, dette kan man ikke sige om rda, khabib, cormier osv

  8. Synes jeg satme ikke ? utrolig spændende kamp, imod en hård gut som rda, var meget spændt på den kamp. Og muligheden for at blive mester i 2 vægtklasser, vil du ikke have set den kamp??

  9. Ehsan Faizzad Ehm nej, det er der ikke? Han tog det fint i post fight mødet, men SÅ kom undskyldningerne om at Nate var en gigant under kampen, osv osv, og Conor gad ikke kæmpe hvis ikke det blev en omkamp mod Nate, men Aldo som var ubesejret i et fucking årti, den bedste og mest dominerende 145 fighter der har været, fik ikke en omkamp. Det er blevet et cirkus, længere er den ikke 😉

  10. Jake Uttrup Brügge Du forstår det jo ikke. Du skal sku da forsvare din titel bare minimum 1 gang, før du overhovedet får lov til at gå op eller ned i vægt for at udfordre om en anden titel for du springer foran HELE ranglisten, i dette tilfælde før 2 (Tony og Khabib) der om nogen har fortjent det længe før Conor!!!!

  11. Conor flæbbede om at Aldo ikke forsvarede sit bælte nok gange, faktum er bare, at Conor har haft 3 kampe efter han vandt bæltet mod Aldo, ingen af de kampe har været et titelforsvar, og med et barn på vej ville der gå over 1.5 år før han kunne tænke på en kamp, havd fanden er det? 4 MMA bælter i karrieren, men ikke 1 titelforsvar! Som alle har sagt igennem mange år, du er ikke en champ før du har forsvaret bæltet minimum 1 gang. Og så har Aldo faktisk forsvaret sit bælte i UFC flere gange end Conor har haft kampe i UFC, for slet ikke at snakke om sit bælte i WEC hvor han destruerede høj kaliber fightere også.

  12. Jeg forstår det udmærket, men specielle personer får speciel treatment til tider , conor er fighter man aldrig har set før. Og grunden til han får lov til det er fordi han har reddet ufc op til flere gange, og bringer de penge til firmaet. Og hvem siger man skal forsvare sin titel en gang før man udfordrer i en anden vægtklasse? Det er din egen mening, og respekt for det. Jeg synes det er fedt, at gå efter historie på den måde

  13. Jake Uttrup Brügge Forstår hvad du mener, men hvad specielt var det ved ham andet end han selvfølgelig er en god kæmper, og så fantastisk til at promovere? Jon Jones er sku da mere speciel i buret! Hvad angår at forsvare minimum 1 gang, så er det stort set alle UFC champs mening gennem tiderne, og giver da også meget god mening synes jeg.

  14. Ja det da klart han kan skrive historie med 2 bælter på 1 gang, når han har holdt 145 divisionen på hold og 3 kampe efter, siden han vandt titlen.

  15. Det ville være mere historie FOR HAM personligt, hvis han rent faktisk forsvaret sit bælte da det ville være første gang i hans karriere 😉

  16. At man ikke er champ før man har haft et titelforsvar er jeg uenig i, når man slår aldo på 13 sekunder, og splitter lw mesteren eddie ad over 2 runder og slår begge bevidstløs, så er man champen i mine øjne. Nu har aldo også haft lange pauser før hans bælte blev forsvaret, også over et år. Men mon ikke at conor og aldo mødes igen på et tidspunkt, selvom det ikke lige er den kamp der interesserer mig mest. En kamp mod tony kunne være vildt

  17. Ja jon jones er også den bedste nogensinde for mig, men desværre fucker han sin karriere op med en positiv test og adskillige dumme beslutninger. Hvem ved om han også har været på noget inden ??

  18. Ehm ja, Aldo har været ude grundet skader, ikke grundet at han har nægtet at forsvare det et år, og dernæst tager et halvt år fri 😉 Nu var Eddie heller ikke vildere vel, værste gameplan jeg længe har set 😀 Men at tabe til Nate (mange mener begge kampe) gør ham da selvfølgelig til at udfordre om titlen i en anden vægtklasse, det kan jeg godt se.

  19. Eddie var færdig af det første venstrehug han fik ? ingen har domineret ham på den måde før. Vi er uenige længere er den ikke, og at flere synes nate vandt kamp 2 er forkert, langt de fleste var enige i den decision, hvilket jeg selv også var.

  20. Hvad der er specielt ved Conor ? Der er mange ting, måden han trash talker, den måde han forudsiger kampene, hans egenskaber som fighter, måden han håndtere business, og hver eneste af hans kampe er underholdene, men også hans måde at spille det mentale spil som tydeligt ryster hans modstandere. Men også i selve buret når han skal kæmpe, sjældent har jeg set en fighter være så afslappet inden hans skal kæmpe, det er ligesom at presset gør ham rolig, det er meget specielt ?

  21. Skrev hvad specielt der er udover hans mentale game? Der er mange der er mindst lige så gode og underholdene i buret, han er måske bare mere underholdene derinde grundet hans trash talk op til ?

  22. Jake Uttrup Brügge ved ikke hvor meget du følger med i UFC/MMA eller hvor du får dine informationer fra, men MANGE inklusiv proffesionelle kæmpere inde og udenfor UFC, havde Nate i kamp 2. Jeg selv havde ham efter kampen, da jeg så den igen mente jeg at den kunne gå til begge, men er sikkert win var det bestemt ikke ? Nok om det, gider ikke diskutere mere med en McGregor “fanboy” ?

  23. Følger rigtig meget med i ufc, har jeg gjort i mange år ? ja helt sikkert det var der, men langt flere var enige i beslutningen, det var en tæt kamp men conor trak det længste strå. Haha jeg er bestemt fan af manden pga hans kampe og måden han agere på, ligesom jeg også er fan af jones og joanna, og cerrone og rockhold og andre kæmpere 🙂

  24. Jeg har debateret med dig før Jaken og du virker i det mindste til at ha lidt mere styr på det end 98% af Irlænderens fans, men må indrømme at selvom jeg er vild med ham, så er det svært at vise i offentlige MMA debatter, da mange simpelthen ikke aner hvad fanden de snakker om, andet end at McGregor kan vinde over alle i alle vægtklasser ? Kan dog på ingen måde blive enige med nogen der støtter en kæmper i at tage 3 kampe udenfor den vægtklasse man lige er blevet mester i, uden at forsvare bæltet en eneste gang, taber den ene af de 2 kampe, og får et titelshot i en anden vægtklasse end den man er mester i, forkert lige gyldig hvor meget trash du snakker. Så kan man jo ligeså godt skrotte ranglister ?

  1. Ven han har ville have en rematch mod conor, men han ville ikke. han tabte så har det sådan en regel i ufc at han kan møde ham igen inden for kort tid

  2. Ja det rigtigt han her siddet lang tid på bæltet uden og forsvare det men aldo burde stadig kæmpe om for at få det istedet for bare at få det uden kamp. Men så det godt han har 2 bælter mcgregor ???

  1. Viste man ville ske, han har jo ikke kæmpe sine han vandt sit bælte i den vægtklasse.
   Så når kahbib tager hans bælte fra ham har han ingen hahhahah ????

 5. Dennis Paw Sund hvad sagde jeg. Nu er det pludselig Aldo der skal kæmpe mod Mc. Pudsigt det sker så kampen bliver endnu bedre promo på denmåde og man intet hørte om det for 3 uger siden h em vidte ikke reglerne var sådan. Det er købt og betalt hele det system der. Savner de gode gamle dage. Ufc er sku ikke hvad det har været.

  1. Sker satme ikke da. Hvad skulle de det for? Hvilken dansker kan headline et UFC stævne, for bare at tale om co main event et? De er jo alle under UFC niveau sorry to say men det er ret tydeligt efterhånden 🙂

 6. Er lidt overrasket, mindre end et år siden han slog aldo på 13 sekunder, aldo har prøvet op til flere gange at ikke have forsvaret sin titel i mere end et år. Cormier har ikke forsvaret sit bælte i et år og 2 måneder. Kan ikke se nogen ved fw slå conor, så håber han går ned igen på et tidspunkt

  1. Tjek nu lige op på hvorfor Aldo har misset nogle titel kampe, og hvorfor Cormier ikke har forsvaret sit bælte i den tid. Daim Jake, troede faktisk at du havde mere styr på dine facts 🙂

  2. Haha rune, det jeg skriver er fakta og er korrekt. Jeg har ikke skrevet noget om, hvorfor de ikke har kunne forsvare titlerne, og ja jeg kender godt grundene ? en lidt bizar måde at UFC har gjort det på. Cormier bliver skadet på et kort, som allerede er forholdsvis svagt, et kort hvor man også kunne have GSP på, men de ville ikke give ham pengene han forlangte. Så prøver man at redde ufc 206, ved at strippe aldo for interim bæltet, og gøre ham til den nye fw champion. Og derefter lade anthony og holloway kæmpe for det interim bælte. En meget mærkelig måde at gøre tingene på, det er godt nok begrænset Hvad betydning det får for ppv—buys, de kommer ikke over 300.000 . At de stripper conor er fair nok, også fordi han tager en pause med babyen og alt det der, men måden de gør det på, er meget usædvanlig 🙂

  3. Jake Uttrup Brügge Men hvorfor sammenligner du så Conor’s situation med Aldo og DC’s ? Det giver ingen mening. DC kan ikke gøre for at Jones bliver taget for PED lige før deres kamp, og nu denne gang bliver han selv skadet. Alligevel kæmpede han mod A. Silva selvom Jones blev taget.

  4. Så det kan være pga skader, ped, eller noget helt andet, realiteten er at de har gået længere tid. Men sådan er det, det er fair nok, men måden ufc gjorde det på, var ikke smart

  5. Jake Uttrup Brügge Derfor kan du jo heller ikke sammenligne dem. Cormier kan da ikke gøre noget ved at Jones bliver taget for PED (han kæmpede dog alligevel til UFC 200) skulle de strippe hans bælte på grund af det eller hvordan? Conor har taget 3 kampe efter han vandt titlen mod Aldo, men INGEN af de 3 kampe var et forsvar af titlen, nu tager han minimum 6 måneder off, og har udtalt at han formentlig ikke vil forsvare 145 titlen. Det er jo en helt anden sag end Cormier og Aldo’s det ligger da ret tydeligt 🙂

  1. arrrh men det er så fucking svagt, de kan ikke give ham en kamp der skriver historie også en halv måned efter tager dit det ene bælte så lad ham dog forsvare det ?????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »