International MMA Månedens mest læste MMADK Ugens mest læste Videoer

Johnson forsvarer titel for 9. gang efter gevaldig chokstart

Johnson forsvarer titel for 9. gang efter gevaldig chokstart

 

Det var niende gang i træk, at UFC’s fluevægtsmester, Demetrious Johnson, forsvarede sin prestigefyldte titel. Men sejren imod den undertippede Tim Elliott kom ikke uden en gevaldig chokstart, der var tæt på at koste ham titlen.

En stram guillotine choke, en strammere D’arce choke og et venstre hook, der sendte Johnson i kanvassen i et kort øjeblik.

LÆS OGSÅ: McGregor afviser UFC’s udmelding: Jeg er stadig dobbelt verdensmester

Tim Elliott var i nat tæt på at gøre det umulige. Vinde over UFC’s fluevægtsmester og den bedste pund for pund-fighter i øjeblikket, Demetrious Johnson. Men den rutinerede mester viste et stort fighterhjerte, kæmpede sig ud af de dårlige situationer og dominerede resten af kampen, der førte til en komfortabel pointsejr.

Hverken bookmakere, eksperter eller ret mange andre havde spået Elliott, som blev fyret fra UFC i 2015, de store chancer. Men Elliott viste, at han bestemt hører til i UFC og ikke mindst i toppen af fluevægtsdivisionen.

Efter første runde, hvor Elliott var tæt på at submitte Johnson, kom han dog længere og længere bagud i kampen. På fødderne havde Johnson svært ved Elliotts meget akavede kampstil og længere rækkevidde. Derfor tyede Johnson i stedet til sin fremragende brydning og grappling, som han dominerede titeludfordreren med i de resterende fire omgange.

LÆS OGSÅ: Spiltips til UFC: Kan Elliott chokere mod Johnson?

Johnson var også ved flere lejligheder tæt på at submitte Elliott med enten stranguleringer eller ledlåse, men en vedholdende Elliott formåede lige akkurat at kæmpe sig ud af de farlige situationer.

Kampen gik alle fem runder, og de tre sidedommere dømte kampen til fordel for Johnson med pointene 49-46, 49-46 og 49-45. Dermed har Johnson forsvaret sin titel imponerende ni gange. Han er dermed kun et titelforsvar fra at tangere legenden Anderson Silvas rekord.

Se et interview med begge fightere i videoen forneden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

5 Responses

  1. Virkelig overrasket over Elliott, han har et sindssygt groundgame, han er sgu legit. En af de fighter der har givet Johnson problemer! efter denne præstation skal Elliot bestemt være ranked, håber de mødes endnu engang inden for kort tid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »