International MMA MMADK

UFC-præsident tilbyder Mayweather og McGregor cirka 175 milioner kr.

UFC-præsident tilbyder Mayweather og McGregor cirka 175 milioner kr.

 

Af Ehsan Faizzad

Floyd Mayweather og Conor McGregor har længe flirtet med ideen om en megakamp i bokseregi. Nu tilbyder UFC-præsident, Dana White, begge fightere mindst 175 millioner kroner. 

Megakampen mellem boksestjernen Floyd Mayweather og MMA-stjernen Conor McGregor har længe været rygtet. Hindringen har dog altid været, at McGregor har været afhængig af grønt lys fra UFC på grund af hans eksklusive kontrakt med MMA-organisationen.

Den kom fredag aften i form af et astronomisk milliontilbud fra UFC-præsident, Dana White, til både Mayweather og McGregor.

“Vi tilbyder dig (Mayweather red.) 25 millioner dollars. Vi tilbyder Conor 25 millioner dollars. Dertil kan vi tale om et bestemt pay per view-tal. Det er et ægte tilbud,” sagde White i programmet The Herd på kanalen FOX Sports 1.

(Artiklen fortsætter efter videoen.)

 

Det er første gang, at UFC kommer med et konkret tilbud, der svarer til omkring 175 millioner kroner til hver fighter for en storkamp i bokseregi. Tilbuddet er astronomisk, men alligevel langt under det beløb, som Mayweather tidligere på ugen krævede som en garanteret sum.

“De kender mit krav. Mit krav er 100 millioner dollars garanteret (700 mio. kroner red.),” sagde Mayweather til ESPN og hævdede, at han havde tilbudt McGregor 15 mio. dollars – kun en syvendedel.

White afviser dog, at Mayweathers tilbud reelt har fundet sted. Han siger også, at Mayweathers stjernestatus er faldet drastisk efter sidste års skuffende megakamp imod Manny Pacquiao.

 

“I din sidste store kamp efterlod du alle med en dårlig smag i munden. Derfor ønsker ingen at se dig kæmpe igen. Hans sidste kamp (imod Andre Berto red.) genererede kun 350.000 pay per view-køb. Conor opnåede 1.3 millioner (til UFC 205) og 1,5 millioner (til UFC 202),” sagde White og fortsatte:

“Så jeg forstår ikke, hvordan du tror, at du er på A-siden. Der er en grund til, at du så ivrigt vil have kampen imod Conor McGregor. Fordi du ved, at det er en pengekamp.

Megakampen er et skridt tættere en realitet. Men der er stadig langt vej fra et mundtligt tilbud til en underskrevet kampaftale, som både UFC, Mayweather og McGregor skal blive enige om. McGregor har desuden meldt ud, at han vil holde en længere pause, fordi at han bliver far til maj.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

79 Responses

 1. + ppv-points, så højst sandsynligt tjener de langt over 300 millioner. Kunne være fedt med en floyd kamp i UFC, hvor Conor ikke må tage ham ned på jorden og dominerer ham, men alt standup er tilladt, det kommer dog ikke til at ske

 2. Per Bendiksen – Man ville gerne se den, men man ved at det ikke kommer til at ske.. Jeg tror ikke på at nogen af dem vil kæmpe på den andens “hjemmebane” mht. bokseregler og UFC regler

  1. Mja.. jeg tror ikke på at Mayweather vil gå i et MMA-bur.
   Men McGregor er crazy nok til at gå en boksekamp. Han taber nok ja. Men han vil ikke “tabe ansigt” på samme måde.

   Men jeg tror kun at det bliver ved snakket (umiddelbart).

 3. Åh gud med alle jer casuals MMA fans. Er fandme snart så træt af at se jer McGregor fans der poster den ene dumme kommentar efter den anden ”Conor river Floyd over i en boksekamp” Manden bliver leget med. I er jo dumme ”undskyld mit sprog” … Hvad bliver det næste, at Conor river Cain Velazques midt over? -Ham kender 80% af jer Macgregor fans vel ikke engang !

  1. Rune du er så smart i en fart… du tror du har styr på det hele og alle andre bare er her på grund af gregor .. kom lige ned derfra

  2. Haha nu dig igen Niclas Andersen. Vi 2 har intet diskutere at MMA Om, for det kan du tydeligvis ikke finde ud af. Men ja, det tager sig ikke mange sek for at danne sig et overblik og se, hvor mange der kun er her på grund af Irlænderen.

   Du tror du er smart i en fart med dine dumsmarte kommentarer fra sidst
   Dig har jeg ikke noget at bruge min tid på ?

  3. Der er en grund til at mange “die hard” MMA fans har svært ved at holde af McGregor, det grundet 90% af hans fanbase der konstant poster dumt lort på nettet. Og lev med det eller ej, så har jeg forstand nok på det til at gå ind i en saglig diakussion omkring emnet, sæt dig ind i tingene Niclas Andersen, så har du det samme ?

   Du svarede forresten aldrig på mit spørgsmål fra sidst?

   1. Jeg er simpelthen nødt til lige at springe ind her.

    Har set MMA i 10 år og Conor er unægteligt det største der er sket for sporten. Så lad være med at se ned på hans fans.

    Han vil sikkert tabe i en boksekamp mod Floyd og hvad så? Han kommer til at tjene kassen og det er jo det han er der for.

    Din sammenligning med Cain er direkte barnlig – hvis du har så stor viden må der da være nogle bedre sammenligninger du kan komme med…

  1. Som der står i artiklen så tror jeg Dana har fat i noget af det rigtige. Maywheather vil ha min. 100,000,000 $. Men så meget han er slet ikke værd mere, hans sidste kamp blev jo en dybt skuffelse og kampen før var der kun 350,000 $ i pay Per view i forhold i Conors på 1,700,000 $ Pay per view

  2. Det er meget muligt at han ikke er så mange penge værd mere, men det ændre ikke på, at mayweather rejser sig ikke fra sofaen for 25mil dollars

  3. Jeg tror slet ikke at denne kamp bliver til noget..
   Mayweather er god til at tjene penge, men han kæmper jo ikke mod nogen som kan slå ham..
   Jeg vil se Corner vs Khabib..

  4. Tim stop nu. Selvfølgelig kan Conor ikke slå Mayweather i en boksekamp. Styr jer nu med alt det Conor pis, og sæt jer ind i tingene. 2 helt forskellige sportsgrene..

 4. Det ville være ufattelig dumt! Conor ville efter sådan et beløb være færdig med sporten og efter Rousey’s sammenbrud, hvem skulle så kunne sælge millioner af billetter? Conor er den eneste super stjerne de har tilbage.

  1. Jeg tvivler på at det kommer til at ske. Desværre ? Den ene er på toppen i sin karriere og den anden er pensioneret

 5. McGregor my ass der er alt for meget medie overvågenhed på den gut. Kommer de i en bokse ring, hvilket er tvivlsomt da conor er en medieluder, så bliver han skolet og ydmyget på højt plan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »