Andre kampsport International MMA MMADK

Aldo: McGregor er chanceløs mod Mayweather

Aldo: McGregor er chanceløs mod Mayweather

 

Af Ehsan Faizzad

MMA-legenden Jose Aldo har ikke meget tiltro til kollegaen Conor McGregor i en eventuel boksekamp mod Floyd Mayweather. Han har ikke en chance, siger UFC-mesteren.  

En gigantisk og højst usædvanlig boksekamp imellem MMA-stjernen Conor McGregor og bokselegenden Floyd Mayweather har været på tale det seneste år.

LÆS OGSÅ: McGrego om Mayweather: Han skider i bukserne

Nu melder MMA-legenden Jose Aldo sig også på banen. Han har ikke meget tiltro til sin irske kollega i en eventuel boksekamp mod Mayweather.

“Hvis kampen finder sted, så tror jeg ikke på, at han (McGregor) har en chance,” sagde Aldo fredag til en online Q&A ifølge netmediet MMAFighting.com.

McGregor har en baggrund som amatørbokser, men ingen professionel bokseerfaring. Han er dog kendt for sine sublime bokseevner i MMA-sammenhæng, hvor han i dag er UFC’s letvægsmester med mange knockoutsejre på rekordlisten.

Men der er alligevel et gigantisk skridt op til Floyd Mayweather, som har set urørlig ud i næsten hele sin boksekarriere. Han er ubesejret i 49 kampe og anses som en af de absolut bedste boksere nogensinde. Det er en af grundene til, at Aldo ser en ensidig kamp for sig.

LÆS OGSÅ: McGregor har enorme planer for søn: “Han bliver trænet til at dræbe” 

“Mayweather har årevis erfaring med boksesporten (…) Det er naturligvis en fight, men det er svært for os MMA-fightere i en helt anden verden imod en af de bedste i historien. Jeg ser kun en sejr til Mayweather.”

For lidt over et år siden kæmpede Jose Aldo imod Conor McGregor om UFC’s fjervægtstitel. McGregor gjorde meget kort proces, da han knockoutede Aldo på blot 13 sekunder. Forinden havde Aldo ikke tabt i 10 år.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

53 Responses

  1. Ja naturligvis gjorde den ubesejret i 10 år på daværende tidspunkt, historisk bedste 145 champion der nogensinde har været, det. Skulle han gå ind med et mindset om at tabe? Du tror måske at Conor kan trække en sejr i land over Floyd i en boksekamp?

  2. Andreas Bentsen Åh gud, ignorant til randen da. Du ved tydeligvis intet om boksning. Er ikke fan af hans stil, men at sige at han ikke har gjort det UBESTRIDT godt indenfor boksning er jo direkte dumt? Du sikkert også en af dem der synes at BJJ ikke er RIGTIG MMA, ik?

  3. Rune Frederiksen er du idiot ? Hvor skriver jeg det ???? Jeg skrev , at han ikke bokser , men bare løber rundt ! SOM I NU OG DET SIDSTE TID INDEN HANS STOP !!!

  4. Er du idiot? Jeg ser hvad du skriver, og du SKRIVER at Floyd ikke bokser men løber rundt og krammer. Så må du jo formulere dig bedre mester 😉

  5. Du ser jeg jo ikke en skid , Hvor skriver jeg det bullshit du påstår jeg skrev ??? Jeg formulere mig fint , Det bare dig der vælger at spille dum

  6. hjælp ? Er du dum eller sådan noget ? ?. At du har intelligens som en 8 årig , og ikke kan finde ud af , at der hentydes til hans sidste kampe , hvor han ikke lavede andet end at kramme og løbe , det skal jeg vel ikke tage hensyn til ?

  7. Fordi størstedelen af dem der normalt kommentere herinde , har bare en smule hjerne , kunne da ikke vide der kom en imbecil tosse som dig og kommenterede ?…..

  1. Og Conor holdte ikke engang 2 omgange mod en out of shape Nate, og tabte efter en hel del også omkampen. Han har heller ALDRIG forsvaret et bælte endnu, hvilket Aldo har gjort gennem næsten 10 år. Hvorfor må han ikke udtale sig?

  2. Coner var helt fejlplaceret i den vægtklasse. Men han kom tilbage og fik sin revanche. Det er jo så hvad det er. Men nej jeg synes bare han burde holde sin mund.

  3. Sune Andersen Jamen så burde Conor og ALLE der har tabt en kamp (som stort set alle har eller kommer til i MMA) jo holde sin mund. Eller hvad? Conor bitchede da om nogen om en omkamp med Nate, ik? Aldo der går ubesejret i 10 år, UDISKUTABELT den bedste 145 nogensinde får ikke en omkamp. Kan en Mcgregor fan fortælle mig hvorfor Aldo ikke fortjente en omkamp, men Conor gjorde? UDEN at bringe penge ind i det 😉

  4. Men fed undskyldning med at han var fejlplaceret i 170 klasse. Hvad skal Nate sige? De få gange han har gået 170 har han performet elendigt, han havde ikke nogen training camp og var i mexico på druk ferie en uge inden første kamp. Hvem har flest undskyldninger når alt kommer til alt?

  5. Jeg har som sådan intet imod Aldo og havde faktisk sympati med ham. Og der er da intet jeg hellere vil end at se en rematch imellem de to. Det fortjener han. Og corner er heller ikke Guds bedste barn hvad trashtalk angår, slet ikke.

  6. Hvad er Conor’s eget ansvar? Men dejligt endelig at se en Conor fan udtale at han havde medlidenhed med Aldo. For NØJAGTIG samme situation han stod i som Conor gjorde efter Nate kampen, forskellen var bare at Aldo var ubesejret i 10 år, og ved jeg gentager mig selv, men den ABSOLUT bedste 145 der nogensinde har været. UFC sked på Aldo for sindsygt, og selv Dana har indrømmet det

  7. At han går op i en vægtklasse hvori han ikke hører hjemme. Det er ris til egen røv. For min skyld måtte der gerne arrangeres en rematch !

 1. Undskyld venner, kan bare ikke gøre for det – de fleste af jer skriver som suttede i pik på Irlænderen dagen lang, er NØD til at drille jer lidt. Fans som jer er gode for tallene til sporten, men bør satme forbydes at debaterer MMA offentligt sommetider. Hahahaha 😀

  1. Thomas Hedegaard Nielsen Har argumenteret massere med ham Brian, men enten har han slettet sine kommentarer da han indså debatten var tabt, eller også har han blokket mig 😉 Jeg er ret aktiv herinde, kommer ALTID med argumenter, men den her skulle da lige ud til de af Irlænderens fans der bl.a. tror at han kan vinde over en af de bedste boksere i historien som ingen anden top PROF bokser overhovedet har været TÆT på at besejre. Jeg kan selv lide Conor, men jeg er også realist ……

  2. Vi vil gerne bede dig, Rune Frederiksen, og alle andre om at holde en ordentlig og sober tone i debatten. Mvh. MMADK

  3. Rune jeg mente dine argumenter i andre kommentarer.
   Når folk siger Aldo ikke skal sige noget om ham der knockede ham på 13 sekunder, bringer du straks Diaz kampen m.m. På banen 🙂
   Det er fuldstændig irrelevant for sådan en kommentar! 🙂

  4. Hvorfor er det irrelevant? Jeg ved jo at 99% af dem der skriver det, aldrig havde skrevet det hvis det var Conor i samme situation. Conor bitchede om en Aldo rematch efter første kamp, og det var der sku ikke mange Conor fanboys der sagde noget dårligt om. Men de selv samme har holdninger om at den bedste 145 der har været ikke må udtale sig om at Conor ikke har nogen chance mod Floyd i en boksekamp. Det er bare dobbeltmorale. De har stået i samme situation begge. Aldo da han tabte til Conor, og Conor da han tabte til Aldo. Jeg så ikke andet end kommentarer om at Conor skal ha en omkamp mig her og der. Men alle hans fans var KRAFTIGT imod at Aldo fik en omkamp. Hvorfor? Om nogen havde Aldo da fortjent det mere historik mæssigt på alle længder. Det er ok at være fan, men man må da også være realist 🙂

  5. Problemet er jo at penge styrer kampene lige nu…
   Der er mange kampe der ikke giver mening for tiden… Aldo burde have fået sin rematch, men den var svær at sælge, penge>10års champ 🙂 plus han har pullet ud af mange kampe! Han er nok ikke på bedste fod med UFC! 🙂

  6. Ja penge styre desværre sporten ALT for meget i øjeblikket. Både negativt som positivt. Aldo skulle ha haft den omkamp uanset om han har pullet fra kampe før /skader forekommer nøjagtig som vi ser det hos AKA) de træner for hårdt og eksplosivt, især de traditionelle brasilianske gyms der primært har fokus på Muay Thai, er kendt for at gå for hårdt til den. Selv Dana har indrømmet at Aldo blev b***** bag i efter den Conor kamp, men han tænker jo kun på dollars 🙂

  7. Det er genialt at skrive at det burde være forbudt for andre at debattere MMA offentligt, i den kommentar hvor man selv skriver at man skulle tro at andre sutter pik dagen lang. Det undrer ikke at der er fordomme mod fans/udøvere af MMA.
   – men underholdende er det da 🙂

  8. Ronnie Heimulf Just Morell men jeg har ret. Ved ikke hvor meget du følger med, eller er på de internationale grupper, men 95% af Conor’s fanbase er kommet til på grund af ham, og virker ærlig talt ikke til at gide sætte sig ind i MMA eller andre fightere end ham. Det ses så tydeligt på resultatet af en debat. De selv samme der mener at Conor har en god chance mod Floyd i en boksekamp ?

 2. Nej det har han da så absolut ikke hvis det er ren boksning. Hvis han vinder er det da udelukkende pga matchfixing. Så der er nogle der bliver meget rige på det

  1. Ja Conor kunne ikke gå 10 år ubesejret, slet ikke mod den kvalitet Aldo har mødt. Så hvis ikke Aldo er en legende, så ved jeg ikke hvem er. Men igen, endnu en der sutter den på Irlænderen dagen lang 😀

  2. prøver igen. Konteksten jeg udtaler mig ud fra, er at Aldo tabte til McGregor og lige siden har han været nedladen og kritisk overfor alt McGregor opnå og udtaler sig omkring. Aldo burde i stedet erkende sit nederlag, brug sin tid på at banke en masse modstandere og evt smide nogen kilo og gå op og udfordre McGregor igen.

  3. Men jeg stiller dig lige et spørgsmål. Havde Aldo i dine øjne ikke fortjent en omkamp mod Conor, efter nederlaget? Hvis du nu kigger historik igennem fra WEC og UFC 🙂

 3. Tænk sig at man ligger Aldo så meget for had grundet 1 tabt kamp på 10 år. Har jer der kommer med så ignorante kommentarer overhovedet den mindste viden om hans historie? Hvis han snakkede som Conor ville i ELSKE ham! Han har haft en KLART mere succesrig karriere hvis vi snakker at kæmpe, og en af de bedste ever. Alligevel hater i på ham som var han en der aldrig havde opnået nået. Må jeg minde jer om Cain vs JDS 1, og så derefter kamp 2 og 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »