International MMA MMADK Nye kampe

UFC’s sværvægtsmester skal forsvare titel imod overmand

UFC’s sværvægtsmester skal forsvare titel imod overmand

 

Af Ehsan Faizzad

UFC-mesteren Stipe Miocics andet titelforsvar forventes at være imod overmanden Junior Dos Santos. En omkamp er på trapperne til foråret. 

Det var omkring to år siden, at Stipe Miocic og Junior Dos Santos leverede en mindeværdig kamp for kampsportsentusiaster rundt omkring i verden. Efter 25 minutters intens kamp, hvor momentum bølgede frem og tilbage, trak Dos Santos det længste strå og vandt knebent på point.

LÆS OGSÅ: Aldo: McGregor er chanceløs mod Mayweather

Nu skal UFC’s sværvægtsmester, Stipe Miocic, forsøge at hævne sit sidste og eneste nederlag i fem år. De to fightere forventes at møde hinanden i en omkamp om sværvægtstitlen den 13. maj til stævnet UFC 211 i Dallas.

Nyheden blev først rapporteret af det brasilianske medie Combate.com og senere bekræftet af det anerkendte amerikanske netmedie MMAFighting.com. Kampen er endnu ikke offentliggjort fra UFC, men forventes at blive det i den nærmeste fremtid.

Miocic har siden nederlaget til Dos Santos set urørlig ud. Han erobrede UFC’s sværvægtstitel sidste år med en knockoutsejr på tre minutter og har høstet fire knockoutsejre i træk.

LÆS OGSÅ: Demetrious Johnson vil se McGregor forsvare bæltet

Dos Santos, som i 2011-2012 var UFC’s sværvægtsmester, har i mellemtiden været plaget af mange skader. Han har siden sejren over Miocic blot kæmpet to kampe med både sejr og nederlag.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »