International MMA MMADK Odds Sidebar artikel Spiltips

Spiltips til UFC: Kan Johnson hævne sig mod Cormier?

Spiltips til UFC: Kan Johnson hævne sig mod Cormier?

MMADK’s ekspert Ehsan Faizzad giver spiltips til stævnet UFC 210 i Buffalo. Letsværvægtsmester Daniel Cormier møder knockout-specialisten Anthony Johnson i nattens vigtige titelkamp. 

 

Af Ehsan Faizzad

Du kan om få timer glæde dig over, at UFC-fasten er ovre. Verdens største MMA-organisation vender tilbage lørdag nat efter to ugers pause med kampsport i verdensklasse.

Stævnet, som er navngivet UFC 210, har en fascinerende mesterskabskamp som kronen på værket. Letsværvægtsmesteren Daniel Cormier møder rivalen Anthony Johnson, som han slog i en nervepirrende kamp tilbage i 2015.

Men det er faktisk ikke alt. Forinden hovedkampen er der en topkamp i mellemvægt at glæde sig til. Den tidligere mellemvægtsmester Chris Weidman skal forsøge at genvinde formen imod en brandvarm Gegard Mousasi fra Holland.

Jeg ser nærmere på hovedkampen og giver yderligere tre spiltips til UFC-stævnet i nat.

LÆS OGSÅ: UFC 210 Cormier vs. Johnson Embedded ep. 3 og 4 – VIDEO

Daniel Cormier er alsidig og mental overlegen

På papiret taler meget imod den regerende letsværvægtsmester Daniel Cormier. Han er 38 år, været plaget af skader, har ikke kæmpet i ni måneder og tilsyneladende haft et meget hårdt vægttab.

Alligevel tror jeg, at Daniel Cormier får lov til at beholde bæltet. Det er rigtigt, at den fem år yngre Anthony Johnson har umenneskelig slagkraft og er dødsensfarlig i 1. omgang. Det så vi ikke mindst i deres første kamp, da han hamrede Daniel Cormier i gulvet efter et halvt minut.

Men det var faktisk også det. Daniel Cormier overlevede øjeblikket og dominerede ham resten af kampen med sin brydning, brutale slag på gulvet og til sidst en fornem strangulering, der fik Anhony Johnson til at give op på submission.

Sandheden er, at Daniel Cormier er sin modstander mental overlegen. Anthony Johnson har tidligere i karrieren vist store svaghedstegn, hvor han knækker mentalt og taber kampe, når han bliver træt, eller tingene ikke går hans vej.

Især i titelkampe, hvor det er de berømte små marginaler, der afgør, om du vinder eller taber, så bliver Daniel Cormiers alsidighed og mentale overlegenhed i nat afgørende.

Jeg tror på, at den faktisk undertippede Daniel Cormier slår Anthony Johnson endnu engang!

Spiltip: Daniel Cormier til odds 2.10

LÆS OGSÅ: Cormiers strategi mod Johnson: Jeg skal passe på de første 7 minutter

3 hurtige spiltips

– Chris Weidman slår Gegard Mousasi til odds 1.95 lige på / odds 3.15 på point.

– Undervurderede Andrew Holbrook vinder over Gregor Gillespie til gaveodds 2.95.

– Kamaru Usman vinder over Sean Strickland til sikre odds 1.30.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »