International MMA MMADK Sidebar artikel

UFC-præsident: Bisping vs. St-Pierre er aflyst

UFC-præsident: Bisping vs. St-Pierre er aflyst

Ifølge UFC’s præsident er titelkampen mellem Michael Bisping og Georges St-Pierre aflyst. I stedet får topfighteren Yoel Romero chancen.

 

Af Ehsan Faizzad

UFC er løbet tør for tålmodighed. MMA-organisationen vil ikke længere vente på, at den canadiske legende Georges St-Pierre bliver kampklar. Derfor har de trukket stikket og aflyst titelkampen mod mellemvægtsmesteren Michael Bisping.

LÆS OGSÅ: 5 gode grunde til ikke at gå glip af UFC 211

”Vi kommer ikke til at vente på Georges St-Pierre længere. Vi fortsætter med divisionen, og Yoel Romero får den næste titelkamp,” sagde Dana White, UFC-præsident og promotor, i dag til FOX Sports Australia.

 

Uenighed om kampdato

For to måneder siden overraskede UFC med et kæmpe pressemøde i Las Vegas. Georges St-Pierre havde skrevet under på en ny kontrakt med UFC. Nu skulle han møde briten Michael Bisping i en titelkamp senere på året.

Partnerne kunne dog ikke blive enige om en dato for storkampen. UFC og Michael Bisping foreslog juli måned, men det passede ikke Georges St-Pierre, der havde annonceret sit comeback efter 3,5 års orlov. Han havde brug for længere tid.

”Mr. Bisping, jeg har ryddet hele min kalender, så jeg kan starte en træningslejr efter sommeren. Jeg kan kæmpe mod dig når som helst efter oktober. Vælg en dato. Lad os gøre det,” sagde Georges St-Pierre i sidste uge i en video på Instagram.

 

UFC venter ikke på St-Pierre

Men det er alt for lang tid at vente ifølge UFC-præsident, Dana White.

”Georges St-Pierre siger, at han ikke vil være klar inden november. Hvem ved, om det overhovedet er tilfældet. Det kunne lige så godt være næste år,” sagde Dana White og fastslog, at toget er kørt fra perronen.

”Det var meningen, at det skulle finde sted i juli. Michael Bisping skal forsvare sin titel nu. Vi venter ikke på GSP (Georges St. Pierre red.).”

LÆS OGSÅ: Tony Ferguson til Nate Diaz: “Du er i den forkerte sportsgren – prøv tennis”

UFC har i skrivende stund ikke offentliggjort den nye omtalte titelkamp mellem Michael Bisping og Yoel Romero. Det vides derfor ikke, om Dana White, som tidligere er kommet med urigtige udtalelser, bruger det som led i en forhandling med Georges St-Pierre.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »