International MMA MMADK Sidebar artikel

Sonnen om Silva: Slåskampen er startet, når han kommer indenfor armslængde

Sonnen om Silva: Slåskampen er startet, når han kommer indenfor armslængde

Chael Sonnen mod Wanderlei Silva er hovedkampen ved Bellator 180 i Madison Square Garden i New York, og de to kamphaner kan ikke døje hinanden. 

 

Af Minik V. Motzfeldt

Chael Sonnen og Wanderlei Silva skal endelig kæmpe mod hinanden lørdag nat dansk tid. Kampen har været mere end tre år undervejs og i en anden organisation end først planlagt, nemlig Bellator MMA. Og Chael Sonnen bliver snydt hver gang, han kommer i nærheden af Silva.

LÆS OGSÅ: Bokseekspert: McGregor lander ikke et slag på Mayweather

’Jeg falder for det hver gang. Jeg lader den mand komme indenfor armslængde og min far lærte mig som barn. Du behøver ikke lade manden slå dig først. Når en mand har et problem med dig og han kommer indenfor en armslængde, er slåskampen begyndt,” sagde Chael Sonnen til internetmediet MMA Fighting.

Sonnen og Silva skulle oprindeligt kæmpe mod hinanden tilbage i 2014, men grundet en dopingsag for Sonnen og en lignende sag for Silva, hvor han ulovligt undgik en dopingtest, blev kampen aflyst. Siden er begge fightere kommet tilbage fra MMA-pension og skrevet kontrakt med Bellator MMA.

’Det frustrerer mig, fordi jeg hver gang falder for det samme, og jeg lader ham komme tæt på, og jeg kan ikke stole på ham.

Chael Sonnen lover at han ikke ville lade Silva komme så tæt på ham til indvejningsshowet.

’Jeg lader ham ikke komme tæt på. Jeg lovede mig selv, at det ikke ville ske i dag, og så brød jeg det (løfte),” siger Chael Sonnen.

LÆS OGSÅ: Gokhan Saki går efter UFC-guld i 2018: Jeg slår dem til plukfisk!

Bellator MMA har indlogeret dem på samme hotel, men de er ikke stødt på hinanden tilfældigt. Chael Sonn en kan ikke forstå, hvorfor de ikke bliver holdt væk fra hinanden.

De er hovedkampen til stævnet Bellator 180, som er deres første besøg i New York.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »