Andre kampsport International MMA MMADK Sidebar artikel

UFC har aflyst stort stævne i august

UFC har aflyst stort stævne i august

UFC har aflyst et planlagt pay per view-stævne, som skulle have fundet sted den 18. august i Seattle. 

 

Af Minik V. Motzfeldt

Floyd Mayweather vs. Conor McGregor sætter endnu engang sit spor i sportsverden. UFC aflyser et pay per view-stævne, som skulle have foregået ugen før den såkaldte ’Money Fight’.

LÆS OGSÅ: UFC: McGregor vil have Khabib i Rusland efter boksebrag

I en meddelelse på deres hjemmeside annoncerer UFC, at et ellers planlagt stævne i august er aflyst. Det efterfølgende stævne, som afholdes den 9. september i den canadiske by Edmonton, døbes nu UFC 215. Det hed før UFC 216.

Det var rygtet, at hjemstavnsmand og fluevægtsmester Demetrious Johnson skulle have været hovednavnet ved det stævne, da “Mighty Mouse” bor og træner i området.

Johnson mangler ét titelforsvar fra at være den mest vindende UFC-mester. Nu, hvor stævnet er aflyst, er det sat i bero indtil videre.

Aflysningen kommer ikke som nogen overraskelse. Ugen efter er den store weekend, hvor Floyd Mayweather og Conor McGregor skal bokse mod hinanden.

LÆS OGSÅ: Manny Pacquiao: McGregor chanceløs mod Mayweather

Stævnet var ikke officielt. Derfor var ingen kampe offentliggjort og ingen fightere blev direkte påvirket af aflysningen. ’The Money Fight’ er ikke et UFC-stævne, men kommer formentlig til at være dyrere end normale UFC-stævner.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »