International MMA MMADK Nye kampe Sidebar artikel

Robbie Lawler vs. Donald Cerrone rykket til UFC 214

Robbie Lawler vs. Donald Cerrone rykket til UFC 214

Weltervægtskampen mellem Robbie Lawler og Donald Cerrone er rykket fra UFC 213 til UFC 214.

 

Af Minik V. Motzfeldt

Tredje gang kan være lykkens gang. Kampen mellem to weltervægtsfightere Robbie Lawler og Donald Cerrone er blevet udsat tre uger.

De var booket til at skulle kæmpe mod hinanden ved UFC 213, som foregår denne lørdag i Las Vegas, men MMA-fans må vente lidt længere på at se dem kæmpe. Kampen er blevet rykket til UFC 214, som foregår den 29. juli i Californien. Det meddeler UFC på deres hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Andre Ward: Mayweather får det ikke alt for nemt imod McGregor

Grunden til omrokeringen er, at ’Cowboy’ Cerrone har fået en blodinfektion. Det fortæller han selv på det sociale medie Instagram. Det kræver syv dages behandling, og så er ’Cowboy’ tilbage i fuld træning.

Det er ikke første gang, at kampen bliver aflyst. De skulle første gang kæmpe mod hinanden tilbage i november ved UFC 205 i New York, men Lawler trak sig hurtigt igen på grund af bekymringer for sit helbred.

Lawler tabte weltervægtsbæltet på brutal vis tilbage i juli 2016 mod nuværende mester Tyron Woodley og følte sig ikke klar til at kæmpe allerede to måneder efter.

LÆS OGSÅ: UFC: McGregor vil møde Khabib i Rusland efter boksebrag

UFC 214 ser ud til at blive noget af et PPV-stævne med tre titelkampe i forvejen. Cris ’Cyborg’ mod Tonya Evinger skal kæmpe om kvindernes fjervægtsbælte. Tyron Woodley mod Demian Maia om weltervægtsbæltet, og sidst men ikke mindst Daniel Cormier mod Jon Jones om letsværvægtsbæltet.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »