Andre kampsport International MMA MMADK Sidebar artikel

UFC-boss udgiver sparringsvideo med McGregor og Malignaggi – VIDEO

UFC-boss udgiver sparringsvideo med McGregor og Malignaggi – VIDEO

Gik tidligere bokseverdensmester Paulie Malignaggi i gulvet på grund af et skub eller et slag fra MMA-stjernen Conor McGregor?

LÆS OGSÅ: Mayweather dedikerer sejr over McGregor til sorte over hele verden

Nu har UFC-præsident Dana White udgivet den meget omtalte videosekvens forneden.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

59 Responses

  1. Hey Rune jeg aner det simpelthen ikke … tør ikke udtale mig om det, men rent teoretisk set har McGregor ikke en chance .. men om hans vilje i hovedet hjælper ham imod en pensioneret bokser ved jeg ikke … he might chok the world

  1. Haha fordi han i en video af få sek gør det ok mod en pensioneret bokser der slet ikke er i nærheden af Floyds niveau – samt at du ser en 12 omgang som Paulie allerede har udtalt Conor vandt da han var i bedre form, ud af 11 ? Hype these days

  2. Vil give Rune ret. Det er et øjebliksbillede som UFC, promoter efter beskyldninger fra den gamle bokser. Der er kun en ting der tæller og det er kampen d. 26.ende

 1. 1: Paulie er en pensioneret bokser
  2: Paulie er SLET ikke på niveau med Floyd
  3: Paulie har ALLEREDE udtalt længe før denne video at Conor vandt 12 omgang da han var træt (grundet han er pensioneret og ikke i kampform
  4: I ser få sek af 12 omgang, hvorfor ser vi ikke alle 12 runder?
  5: Nogle herinde siger at Conor har gode chancer fordi han gør det ok mod en pensioneret ude af form bokser der på INGEN måde er på niveau eller i nærheden af Floyd? Se hvor åben Conor er i videoen man? Haha hype these days

  1. Han har selv udtalt, at han ik har rørt boksning siden han gik på pension.
   Og lad vær få en tidligere dobbelt verdensmester til, at lyde som en amatør bokser som ik kan bokse.
   Floyd er kæmpe favorit, men man er idiot hvis man tror det bliver let for ham. Conor er et bæst!

  2. Får ham ikke til at lyde som en amatørbokser, men faktum er at hans resume er så langt fra Floyds, ergo er han naturligvis ikke på niveau med Floyd.

   Det eneste Conor har mod Floyd er størelsen – han skal være heldig hvis han lander mere end 10 significant slag til Floyds hoved, men vi får se ?

   Det giver jo meget god mening at en amatørbokser da han var 15 kan vinde over den ifølge mange bedste bokser nogensinde.

  3. Han har kun været ude af gamet nogle måneder, conor er en virkelig god bokser ift. At han er en mma kæmper, han giver tydeligvis paulie problemer, og uanset om han er ude af form, så er han stadig 2x mester i boksning. Til tider ser jeg mange ikke giver conor respekt nok, men floyd er på et helt andet niveau. Der er også en anden video hvor han rammer paulie med et ekstremt hårdt venstrehug, uden headgear og mindre gloves ville han måske blive slået ud. Det dummeste mcgregor camp kan gøre, er at vise de 12 runder, det behøver jeg vel ikke at forklare hvorfor ?

  4. Morten Aagaard Bælum alt det jeg nævner i min kommentar er facts, så forstår ikke hvad du vil med din dumme kommentar?

  5. Og jeg udtaler mig udelukkende om boksning, så hvor får du alt det lort fra du lukker ud om “min viden om ALT indenfor kampsport”??

  6. Nu har Floyd også en meget mere “pussy” stil end Paul.
   Floyd er en mester i at undvige og danse rundt.
   Ja Floyd er god, men ikk uovervindelig. Hader Floyd’s stil i ringen, så derfor håber jeg Connor dræber ham.
   Og Hey Rune : Paul er 2x verdensmester i 2 ligaer / selskaber, og ja så ka det godt være at han er pensioneret, men mon ikk at han stadig kan finde ud af at bokse.

   Enig i at Connor får det svært, og det blir en meget defensiv kamp fra Floyd’s side.. men alt kan ske. Det er bar en gang Floyd er åben, og boom left hook fra Connor !! ?

   Ja klippet er redigeret, og jep det er 12 omgang .. men det viser bar at Connor kan gå 12 omgange mod en tidligere top professionel bokser! ? .
   Ja vi vil gerne se alle 12 omgange, men de laver det jo også så det ser godt ud i McGregor’s hjørne – det vi helt enige om. ?

  7. Håber bar at alt deres trash talk, har gjort at Floyd bliver for agressiv og åbner for meget op – så BAAM og en counter left fra McGregor ! ? ?

  8. Ja Paul er 2x mester i 2 forskellige organisationer, men det ændre ikke på at han er så meget under niveau i forhold til Floyd. Der findes tonsvis af organisationer i professionel boksning, så mange med bælter som absolut intet har at gøre mod toppen af poppen.

   Lad os se hvad der sker, men nægter at tro på en mand uden en eneste prof boksekamp kan være den første til at vinde over Floyd – det giver jo ikke mening 😀

  9. Morten Aagaard Bælum Kan ikke huske dig så du har ikke gjort indtryk nok åbenbart 😉 Hvad er der galt i at måske ved en del om boksning og evt MMA? Er det svært for dig at håndtere, for ellers forstår jeg ikke din kommentar. Byd dog ind med noget fornuftigt til debatten i stedet for den der latterlige kommentar du kom med 😉

   Hvem tror du vinder?

  10. Rune Frederiksen kan næste se du tror Floyd vinder … hvilket også nemt kan ske…. tror umiddelbart (med de få kampe jeg har set med Floyd ).. at Floyd køre den defensivt ?… så kampen bliver røv syg …. men Conor behøver kun 1 åbning …. og pas på med at undervudere Conor ….han snakker meget lort … men har kunne bakke lortet op indtil videre ?

  11. Ja han har kunne bakke det op i MMA hvor han hører hjemme. Det er jo 2 vidt forskellige sportsgrene – som at sammenligne tennis og bordtennis ?

   Han behøver ikke kun 1 åbning, der er KÆMPE forskel på 4oz og 10oz. Kunne han ikke knocke Nate med alle de gange han træffede ham, så knocker han da aldrig den bedst defensive bokser i historien med 10oz boksehandsker – men vi får se.

   Benjamin Werge Jensen det vel ok at debatere, det er trods alt også det siden og trådende er til for ?

  12. Hvis nogen mener Floyd er den beste bokser gennem tiden så kan de smage mine svedige løg manden ville ikke have en chance mod flere af de gamle boksere iron Mike have bare slået igennem hans parader Ali havde bare åbnet ham op med lidt dans ig et par finter osv osv osv Kessler ville heller ikke gøre det dårligt mod ham også var der kesslers irske ven som absolut også kunne give Floyd klø og mange flere gennem tiderne Floyd er en tøs derfor bokser han sådan han skal bare lave 1fejl så taber han for han er slet ikke vandt til at blive ramt til gengæld kan han jo se om han kan ryste conor manden tager spark i hovedet pænere end Floyd tager slag med handsker 26/8 jeg kan slet ikke vente

  13. Dan Mark Møller alene det at du tager Floyd vs Tyson og Ali som vejer +40 kg mere end ham selv, viser vidst at du ikke er så seriøs i denne debat ?

   Man kan godt gå igennem at være den bedste/en af de bedste nogensinde selvom du er en letvægter, fjervægt you name it. Det handler hvad og hvordan du har åbnet det.

  14. Conor ville heller ikke ha en chance mod Mark Hunt, men derfor er han stadig STØRE og af langt bedre status end Hunt selvom Hunt vejer 50 kg mere.

   Der er vægtklasser af en grund

  15. Floyd er blevet ramt rent af Mosley og Maidans som med garanti har mere dynamit i handskerne end Conor (han gik aldrig ned) at du kalder den bedst defensive bokser for en tøs ?

   Se du Floyd arbejde defensivt som du nok vil kalde at “løbe” og så se du Conor direkte løbe i 2 kamp mod Nate ? Floyd var aggresiv og meget offensiv før i tiden, men da han blev ved at brække hænderne skiftede han stil, men godt du har læst på lektien.

  16. Tydeligvis ikke hvis du slår ordenligt brækker du ikke hænderne og da slet ikke med håndbind det burde du da vide bokse-Rune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »