Andre kampsport International MMA MMADK Sidebar artikel Videoer

Mayweather stopper McGregor på teknisk knockout – VIDEO

Mayweather stopper McGregor på teknisk knockout – VIDEO

 

Floyd Mayweather levede op til den massive favoritværdighed, da han i 10. omgang stoppede Conor McGregor på teknisk knockout.

Det var en langsom start fra den amerikanske boksestjerne. MMA-mesteren Conor McGregor vandt ifølge de fleste eksperter de første tre omgange. Men herfra tog bokselegenden over og fik sejr nummer 50 i karrieren. Han forbliver dermed ubesejret.

40-årige Floyd Mayweather annoncerede igen, at denne kamp vil være den sidste i hans legendariske boksekarriere. Conor McGregor antydede derimod, at han vil vende tilbage til MMA og UFC. Dog vil han ikke lukke døren helt for en ny kamp i bokseregi.

Se interviews, billeder og analyse fra boksebraget foroven og forneden.


Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

72 Responses

  1. Uanset hvad så mener jeg corner er mma kongen. Men jeg respektere alles mening 🙂 god dag til alle derude 😉

  2. “Lad os se Usain Bolt i 200 meter fri svømning…” true man kan ikke sammenligne to sportsgrene, men den sammenligning er helt hen i vejret ift. mma og boksning

  3. Andy Nielsen eller som den eneste har haft det så nemt. Får lov at springe 4-5 contendere over, som har stået I kø I flere år om titlefight. Hvis alle fik det foræret på samme måde som mcgregor, så havde der også været flere I UFC som havde opnået det. Desuden er han ikke den første til at gøre det I MMA, han er den første til at gøre det I UFC. Det er to helt forskellige ting. Andre UFC fightere har ellers ville gøre det samme men har ikke kunne få lov at rykke vægtklasse uden at frasige sig deres belte i vægtklasse de befandt sig I.

  4. Per Hocke Sartor jeg havde ikke set, at du havde skrevet til mig. Min fejl. Mente selvfølgelig i UFC (tænker, at det vel alligevel tæller mest, når det er den største organisation).
   Vi kan godt blive enige i, at Dana White har holdt hånden over ham og ja han har sprunget over køen mht titelkamp, hvilket desværre sker tit i UFC, men han har til gengæld bevist sit værd.
   Jeg er ikke den store Conor fan (selvom jeg kan lide ham mere og mere), men man kan ikke klandre ham for, at han har gjort det fremragende både i buret og rent forretningsmæssigt.

 1. Når nu man var helt afklaret med at det her i bund og grund var en show kamp og et “event”, var jeg personligt super underholdt. De 600 kr var okay. Hvor mange gange har jeg ikke pisset betydligt mere væk en lørdag nat på meget mindre. Håber Conor er tilbage i UFC iår.

  1. Mcgregor har vundet! Selvom han tabte kampen så har han vundet, det ville fandme være absurd hvis en der aldrig har bokset en professionel kamp ku gå ind og vinde og en som maywheather. Man kan vende den om og sige, at hvorfor var maywheather 10 omgange om at stoppe en amatør bokser. ?

  2. Steen Dorian Madsen det var tydeligt at Floyd de 3 første omgange så Conor an samt lod ham slå sig selv ud hvilken også var efter deres gameplan.

   Efter der var det alt sammen Floyd.

   Har diskuteret med MANGE der oprigtigt var sikker på Conor ville vinde og stoppe ham, derfor jeg spørg ?

  3. Rune Frederiksen Jeg håbede på at conor ville lave en KO eller at den i det mindste ville gå alle 12 omgange. Men har nu altid troet at maywheather ville vinde, alt andet ville være underligt også ville boksning være en joke.

   Maywheather er jo også den bedste til det han gør, at være en defensiv kontra bokser, umådelig kedeligt og se på, men meget effektivt.

   Altid noget at de to har respekt overfor hinanden efter kampen, det er sku fedt og se, og den rigtige vandt det er der ingen tvivl om. ?
   Men mcgregor har stadig vundet i det store billed, han stillede sig op og tog en kamp i en sportsgren han ikke har prøvet som prof, også har han også fået en kæmpe pose penge.

  4. Nickolai Hviid Deres gameplan var at lade Conor slå sig selv træt de første 3-4 omgange og derefter tage over, hvilket var det der skete. Han havde styr på kampen hele tiden og gennemførte hans gameplan. Han kunne med stor sansynlighed ha stoppet ham langt tidligere hvis han trykkede på offensiv knappen hvilket han for alvor gjorde i runde 9-10 og der havde Conor ikke noget modsvar samt på ingen måde et bokser niveau med hensyn til headmovement eller defensiven. Conor gjorde det godt de første 3-4 runder af kampen, men det var da Floyd var passiv som en skilpadde for at se ham an 🙂

  5. Rune Frederiksen men det tog stadig Floyd 10 runder uanset hvad hans gameplan var og det jo til grin også selvom han ikke kørte offensivt ? når man tænker på at connor er amatør bokser, skulle Floyd havde vundet meget tidligere hvis han virkelig ikke havde problemer! Og det klart Connor er træt manden er jo ikke vant til at der er 10 runder havde der nu kun været 3-5 runder så tror jeg connor havde vundet men det min mening og det jo klart connor ikke havde noget modsvar da han var træt, og det værste ved det hele det er at han ikke engang vandt på knockout Floyd!? ?

  6. Nickolai Hviid Hvis Floyd havde haft en 9mm tror jeg han havde stoppet Conor i 1 omgang – hvis og hvis og hvis! Der er ikke noget hvis? Det er 12 omgange i boksning og det er hvad de har trænet for. Alle inklusiv Conor og hans team lavede ikke andet end at snakke om hvor god form han var i, at han NEMT kunne gå 12 omgange i en fast-pace kamp ligesom han gjorde det i hans sparring mod Paulie (nu kommer alle undskyldningerne fra blinde Conor fans det så sjovt ?Haha er du seriøs? Havde der været 3-5 så havde Floyd sku da ikke været så passiv de første 3 runder man come on ?

  7. Og hvorfor er det værste at han ikke engang vandt på K.O? Conor kom ind til kampen nok +10 kg tungere end Floyd der aldrig har været kendt for sin slagkraft – er du klar over hvor stor en forskel det gør? Du virker satme ikke til at ha styr på hvad du snakker om Nickolai Hviid ?

  8. Var virkelig imponeret over conor og hans bokseevner, respekt til dem begge, en rigtig god kamp. Max kellerman og flere bokseeksperter må føle sig lidt dumme, efter at have sagt han ikke engang ville ramme floyd

  9. Rune Frederiksen nej Floyd havde nok ikke været så defensiv men havde stadigvæk haft alvorlige problemer, da han var forvirret over connors stil og derved havde haft problemer, og hvis du har læst i medierne og pressen kunne connor sagtens fortsætte, og uanset hvad du siger er det stadig fuld til grin at en mand der har 49-0 som bokser mod en amatør først vinder i 10 omgang og så ikke engang på KO ????

  10. Jake Uttrup var egentlig også lidt imponeret over Conor, men så igen så er det jo ikke svært at se god ud mod en der er passiv de første 3-4 runder. Man har set det så mange gange før. Stod du med paraderne op samt lænede dig i tovene for 9 min ville jeg også se bedre ud end jeg er jo 😀

  11. Rune Frederiksen men connors hovedet er jo ikke 10kg tungere hvis Floyd rammer rigtigt ?indrøm nu bare at floyd havde problemer med ham ?✌?

  12. Medier og Conor godt fortsætte? Manden blev ramt igen og igen af en Floyd der gik non stop offensiv i runde 9 og 10. Han blev jo ramt rent så mange gange til sidst hvor han ikke slog tilbage i 1 min ca og til sidst woblede på benene uden at have paraderne oppe. Selv Conor’s største fan Dana White har udtalt at det var en god dommerbeslutning at stoppe kampen der 🙂

  13. Floyd havde styr på kampen fra start til slut det er min mening og den holder jeg ved. Han udtalte hvad hans gameplan var inden kampstart, og det skete præcis som han sagde. ”Lad ham komme frem og slå sig træt de første runder, og derefter stopper jeg ham” han analyserede Conor’s movement, timing osv, og da han besluttede sig for at nu var det nu, så var det nu!

   Tag et kig på pausen mellem 3-4 omgang mener jeg det er, lyt til hvad Floyd siger til sin far og hvad de snakker om der, så tror jeg du ændre mening 😉

  14. Rune Frederiksen ja det har du ret i han gjorde men han lignede bestemt ikke en der var ved at være færdig hverken på KO eller andet dog træt havde dommeren ikke stoppet kampen tror jeg sagtens connor ku havde gået alle 12 omgange! ?

  15. Ligemeget om hans hoved er tungere, jo tungere du er jo svære er det at woble ham når du er den KLART lettere samt ikke er kendt for sin slagkraft.

  16. Mener du seriøst det? Så du manden hvordan han wobblede på benene i 10 omgang, INGEN parader havde eller gav noget tilbage i ca 1 min – der var 6 miin tilbage det er satme længe hvis man er så wobbled og træt ?

  17. Rune Frederiksen men en mand der var så træt som connor havde det sku nok heller ikke krævet så mange slag før han var gået i gulvet, men du har din mening jeg har min connor kunne godt havde gået alle 12 omgange hvis kampen ikke var blevet stoppet god dag min ven !☝?

  18. Rune Frederiksen du kan jo heller ikke bebrejde manden han er træt jo, der jo forskel på 12 runder og 3-5 runder i en MMA kamp da det tit går meget hurtigere end en boksekamp ?

  19. Men MMA er LAAANGT hårdere end boksning hvis man ser rent cardio wise. Brydning er så ubegribeligt hårdt så kan han gå 25 min der, så bør han også i boksning på hans niveau.

   Han blev træt af at ramme arme, skulder og luft som de fleste gør mod Floyd (du aner ikke hvor træt man bliver af ikke at ramme sit mål rent fysisk) og så blev han træt at de slag han modtog 🙂

   Men ja, vi har hver vores mening og god dag til dig også min ven!

  20. Rune Frederiksen har Conor gået 25 min i brydning?
   Jeg forventede at kampen ville gå alle omgange ud, hvor Floyd bare tog de point, som han skulle bruge for at vinde, men hatten af for at han gik efter at stoppe Conor.
   Når det er sagt, så synes jeg faktisk, at Conor gjorde det overraskende godt og boksede en god teknisk kamp. Det er ikke nemt at få kontraslag ind på verdens bedste kontrabokser.

  21. Han har gået 25 min mod Nate hvor der var en del clinch, og så brydede han en del med Holloway i 3 runde.

   Conor gjorde det fint de første 3 omgange men se den igen som jeg gjorde i går, Floyd lavede intet offensivt med vilje. Da far siger han skal gå i gang mellem 3-4 omgang så gør han det og Conor har ingen chance.

   Da Floyd gik efter ham og trykkede på knappen der så man forskellen ?

 2. Alle jeres dummernikker kommentaer med “lad os se Maywesther i en mma fight” – i er snothjernedøde i bøtten!!!! En mma fighter har INGEN chancer i en boksering og omvendt. Men det fatter fåtallet!!!

  1. Jamen helt klart 😉 i Irland vil den bette magre tåbe også få klø – gu vil jeg da røv.

  1. Og han fik Diaz da det var under rigtige kampbetingelser, og ikke i sidste minut hvor han havde trænet til at kæmpe mod en anden fighter med anden kampstil og kropsbygning. Det du siger holder ikke en meter hvis vi går efter rigtige kontraktkampe og den almindelige forberedelsestid.

  2. Vel jeg ikke give dee ret i han vandt 2 kampe ja på point men ikke ved at nate gave op lige som ham

  3. Ja han havde en fuld fightcamp til at forberede sig til sin kamp mod Rafael Dos Anjos, som også er stærk i sit groundgame, ligesom diaz er.. Diaz derimod var out-of-competition og tog kampen på 11 dages notice, og nåede ingen fightcamp… seriøst det du selv siger giver ingen mening

 3. Jeg syntes det er flot at gå 10 runder med den bedste i verden, og oven i købet vinde måske 4 runder. Men med det sagt var jeg lidt skuffet over mcgregors præstation. Han havde bygget det her billede op om han var total klar til at gå 12 omgange med højt tempo og så gasser han allerede ud i 5 omgang. Sidder tilbage med en lidt flad fornemmelse. Det var slet ikke 500 kr værd.

 4. Conor gjorde det rigtig godt mod en af de bedste boksere nogensinde. Han vandt 4/5 runder af hvad jeg så og landede hele 111 slag, hvilket er tæt på flest gange floyd er blevet ramt i en kamp. Ikke de mest powerfull slag, men stadig utroligt imponerende. Specielt Conors jab var godt, havde aldrig set ham bruge et jab før. En rigtig underholdene boksekamp, respekt for Floyd for også at gøre kampen underholdene og gå efter Conor. Alle vandt i denne kamp. Det viste sig at kampen ikke var en joke, som mange gik og troede.

 5. Jeg synes det var en fin kamp. Og Conor gjorde det efter min mening skide godt. Det kunne da have været for fedt hvis han havde vundet. Men at gå 10 runder mod 49 gange ubesejret verdensmester- det er sgu da i sig selv en ret god præsentation. Han har min fulde respekt – men jeg glæder mig nu til at se ham i sit rette element igen i buret. Der er altså bare mere kød på en mma kamp efter min mening

 6. Jeg var godt underholdt ☺ og ikke overrasket over resultatet. Connor boksede godt og synes Mayweathers venden sig rundt var lidt grimt. Og ja var de i connors arena havde resultatet været omvendt og ikke overraskende heller. Ikke århundredets kamp, men den var et syn værd

 7. Så kan de få en returkamp i buret med dertil gældende regler. Så holder den kun en omgang. Jeg synes det var flot gjort som forretningsmand. Han behøver jo aldrig arbejde mere. Fin timeløn.

 8. Man kan vel næppe kalde Conor for amatørbokser, når han tjener penge i den mængde på at bokse. I så fald vil jeg i hvert fald osse gerne være amatørbokser 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »