International MMA MMADK Nye kampe

UFC-champ Joanna Jedrzejczyks 6. titelforsvar på plads

UFC-champ Joanna Jedrzejczyks 6. titelforsvar på plads

UFC-stråvægtsmester, Joanna Jedrzejczyk, har fået udpeget sin næste modstander. Hun skal møde amerikaneren Rose Namajunas til stævnet UFC 217 i New York.

Embed from Getty Images

 

Af Ehsan Faizzad

Joanna Jedrzejczyks næste titelforsvar er faldet på plads. UFC’s stråvægtsmester skal op mod den fem år yngre amerikaner Rose Namajunas.

Nyheden blev offentliggjort af Joanna Jedrzejczyk selv på Twitter. De mødes til UFC’s store stævne i New York den 4. november.

LÆS OGSÅ: Golovkin smal favorit i boksebrag mod Alvarez

Det kan blive en historisk aften for Joanna Jedrzejczyk. Endnu en sejr vil markere hendes sjette titelforsvar i træk og dermed tangere rekorden sat af daværende UFC-mester Ronda Rousey i 2015.

Samme år vandt Joanna Jedzrejczyk stråvægtstitlen i UFC. Siden har hun været overlegen og slået titeludfordrerne med relativ lethed. Hun er ubesejret i MMA-karrieren med 14 sejre, herunder fire knockout og en på submission.

Rose Namajunas kommer ind til kampen med fire sejre i sine sidste fem optrædener. Det bliver hendes 10. kamp i karrieren, der lyder af i alt seks sejre og tre nederlag. Hun kæmpede om titlen i 2014, men tabte dengang til den tidligere mester Carla Esparza.

Titelkampen bliver den tredje i rækken til MMA-organisationens andet pay per view-stævne i New York. Stævnet hedder UFC 217 og kommer til at finde sted i den famøse arena Madison Square Garden.

LÆS OGSÅ: Sikkerhedsvagt sagsøger McGregor og kræver 600.000 kroner

Hovedkampen er et titelopgør mellem mellemvægtsmester Michael Bisping og Georges St-Pierre, mens dele-hovedkampen er en titelkamp mellem bantamvægtsmester Cody Garbrandt og T.J. Dillashaw.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »