International MMA MMADK

Rouseys træner foreslår overraskende kamp mod Cyborg

Rouseys træner foreslår overraskende kamp mod Cyborg

MMA-stjernen Ronda Rousey har ingen planer om at vende tilbage lige foreløbig. Men hendes træner ser gerne en kamp mod knockout-maskinen Cris Cyborg.

Embed from Getty Images

 

Af Ehsan Faizzad

To grusomme knockoutnederlag fik MMA- og UFC-stjernen Ronda Rousey til at lægge handskerne på hylden. Man kan kalde det en slags orlov på ubestemt tid.

Det bekræftede hendes cheftræner, Edmond Tarverdyan, mandag i et interview til podcasten The MMA Hour. Trods beslutningen håber han på, at Ronda Rousey vil give det ét forsøg mere. Og det skal ideelt set være mod den brasilianske knockout-maskine Cris Cyborg.

LÆS OGSÅ: Sådan endte boksebraget Alvarez vs. Golovkin uafgjort

”Det er den kamp, jeg vil have. Jeg vidste, at Ronda kunne slå Cyborg, da jeg trænede hende. Jeg ved det. Cyborg er for langsom,” sagde Edmond Tarverdyan.

Udmeldingen kommer bag på de fleste. Det gælder også Cris Cyborg, som engang var en seriøs bejler til en kamp mod Ronda Rousey. Nu er hun dog kommet videre efter at have vundet UFC’s fjervægtstitel for to måneder siden.

”Jeg synes, at en kamp mod Miesha Tate er bedre for hende. Jeg er kommet videre i min karriere. Jeg ville kæmpe mod Ronda, da hun var selvsikker og havde det godt mentalt,” sagde Cris Cyborg.

LÆS OGSÅ: UFC-champ Joanna Jedrzejczyks sjette titelforsvar på plads

Til gengæld er Cris Cyborg ikke helt afvisende. Hun vil gerne møde Ronda Rousey under nogle andre rammer. En kamp i show-wrestling-organisationen WWE er oplagt.

”Vi kan gøre det i WWE, hvis hun vil have en god kamp for fansene. Det vil være perfekt for hende at fortsætte videre til Hollywood. For mig vil det være en ny udfordring i karrieren. Hendes træner vil passe perfekt i WWE-ringhjørnet. Han er en joke,” sagde Cris Cyborg.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »