Andre kampsport International MMA MMADK

McGregor: Jeg kan slå Mayweather i omkamp

McGregor: Jeg kan slå Mayweather i omkamp

Conor McGregor er overbevist om, at han kan slå Floyd Mayweather i en omkamp. Han har lært lektien fra deres første duel, som endte med et knockoutnederlag til den irske MMA-fighter.

Embed from Getty Images

 

Af Ehsan Faizzad

Lektien er lært. En måned efter sommerens nederlag er MMA-stjernen Conor McGregor overbevist om, at han kan slå bokselegenden Floyd Mayweather i en mulig omkamp.

LÆS OGSÅ: Topkampe annonceret til store UFC-stævner

”Det piner mig, at den lille motherfucker nu er gået på pension. Jeg ved, at jeg vil vinde, hvis jeg fik en omkamp mod ham efter bokseregler,” sagde Conor McGregor i et interview med den engelske reporter Caroline Pearce.

Boksedebutanten Conor McGregor startede overraskende godt i den første kamp. Han vandt de indledende omgange og fik flere rene træffere ind. Men fra 4. omgang tog veteranen Floyd Mayweather over og slog sig til en brutal teknisk knockoutsejr i 10. omgang.

”Han var nødt til at ændre hele sin strategi. Han boksede fuldstændig anderledes, end han plejer. Han kunne ikke regne mig ud i starten. Med lektien fra den første kamp vil jeg vinde, hvis vi boksede igen,” sagde Conor McGregor.

Den 29-årige irer håber, at Floyd Mayweather en dag vil være interesseret i en omkamp. Når det så er sagt, så anerkender han også, at han tabte til en bedre bokser på dagen.

LÆS OGSÅ: McGregors træner foretrækker Nate Diaz på irsk nationaldag  

”Jeg blev slået. Jeg blev slået under de gældende regler. Jeg vil ikke komme med nogen undskyldninger. Jeg accepterede reglerne, og jeg blev slået indenfor regelsættet.”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »