International MMA MMADK

Lee til McGregor: Imponer mig for at få en titelkamp

Lee til McGregor: Imponer mig for at få en titelkamp

UFC’s rigtige letvægtsmester bliver udpeget på lørdag. Det insisterer Kevin Lee på, selvom Conor McGregor har det ægte bælte om livet.

Embed from Getty Images

 

Af Ehsan Faizzad

Det kan godt være, at lørdagens UFC-titel kun er midlertidig. Men sådan ser Kevin Lee, som møder Tony Ferguson, ikke på det. Han mener, at den rigtige letvægtsmester bliver kåret i Las Vegas.

LÆS OGSÅ: Ny UFC-titelkamp: Holloway vs. Edgar i hus

”Conor McGregor har kun en kamp i divisionen. Tony har 12 sejre, jeg har ti sejre. Vi har kæmpet mod alle topfighterne i divisionen. Denne kamp udpeger den rigtige mester,” sagde Kevin Lee til nyhedsmediet MMA Fighting.

UFC’s superstjerne Conor McGregor vandt letvægtstitlen for 11 måneder siden. Siden triumfen har han dog ikke forsvaret guldet endnu.

I stedet har han været på et indbringende bokseeventyr. Det endte dog med et nederlag på teknisk knockout til bokselegenden Floyd Mayweather.

”Ifølge mig har (Conor McGregor) tabt tre ud af sine sidste fire kampe. En bokser har lige givet ham en brydelektion,” sagde Kevin Lee og fortsatte:

”Han skal vise mig lidt mere. Han skal råbe efter mig. Jeg er ikke rigtig imponeret. Jeg kan godt lide en god udfordring. Han er ikke den største udfordring.”

LÆS OGSÅ: UFC donerer millionbeløb til ofre for masseskyderi

Kevin Lee og Tony Ferguson skal kæmpe til pay per view-stævnet UFC 216. Udover titlen kæmper man per tradition også om retten til at forene titlerne.

Men UFC har på det seneste skiftet kurs. Derfor er ingenting sikkert. Conor McGregor har dog sagt, at han vil se kampen på lørdag.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »