International MMA MMADK

Titeludfordrer: Jeg slår Demetrious Johnson med garanti

Titeludfordrer: Jeg slår Demetrious Johnson med garanti

Titeludfordreren Ray Borg ser frem til ødelægge Demetrious Johnsons rekordfest. Han garanterer en sejr over UFC-mesteren.

Embed from Getty Images

 

Af Ehsan Faizzad

UFC’s fluevægtsmester Demetrious Johnson er en sejr fra UFC-historie. En sejr på lørdag vil være hans 11. titelforsvar og dermed det højeste antal i træk nogensinde.

LÆS OGSÅ: Lee til McGregor: Imponer mig for at få en titelkamp

Men den 24-årige titeludfordrer Ray Borg har helt andre planer. Han ser frem til ødelægge rekordfesten i Las Vegas, selvom eksperterne ikke levner ham mange chancer.

”Jeg garanterer alle sammen, at jeg kæmper og vinder kampen. Det vil ske i 3. omgang på submission – rear naked choke,” sagde Ray Borg i et interview til MMA Fighting.

De to fluevægtere skulle have kæmpet for fire uger siden i Canada. Men Ray Borg blev pludselig syg og var nødt til at trække sig blot 24 timer før sit livs største kamp.

Men den unge amerikaner har også tidligere haft gentagne problemer med at klare kampvægten på 56,7 kg. Denne gang garanterer han dog, at der er styr på kalorierne og sygdom.

”Jeg vejer nok til at klare kampvægten nemt,” sagde Ray Borg tre dage inden opgøret.

LÆS OGSÅ: Ny UFC-titelkamp: Holloway vs. Edgar i hus

Demetrious Johnson og Ray Borg er en ud af to titelkampe til lørdagens stævne UFC 216 i Las Vegas. Derudover skal Kevin Lee og Tony Ferguson kæmpe om UFC’s midlertidige letvægtstitel.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »