Årets mest læste Dansk MMA International MMA MMADK Ugens mest læste

UFC tilbage på dansk TV i 2016, nu på TV3 SPORT

UFC tilbage på dansk TV i 2016, nu på TV3 SPORT

Den seneste periode har mildt sagt været forvirrende og frustrerende for MMA- og UFC-fans i Danmark. Nu kan kampsportsentusiasterne ånde lettet op. UFC er tilbage på dansk TV i 2016 på den velkendte kanal TV3 SPORT og på streamingplatformen Viaplay.

LÆS OGSÅ: CANAL8 opkøbt og nedlagt af Discovery, nye sendetider for UFC

UFC’s nuværende aftale med TV-selskabet Discovery løber ud ved årsskiftet. MTG, som ejer TV-kanalen TV3 SPORT, offentliggjorde købet af Ultimate Fighting Championship til 2016 i dag på TV3Sport.dk med følgende ord:

“UFC har virkelig formået at løfte MMA-sporten via flot promotion og fantastiske events,” sagde MTG’s sportschef Peter Nørrelund. “Der er blevet skabt en række kæmpestjerner med folk som Conor McGregor, Ronda Rousey og mange flere.

UFC’s EMEA General Manager og Vice President James Elliot har også udtrykt sin begejstring for aftalen med den danske TV-gigant.

“Vi er begejstrede for aftalen med MTG, som er en respekteret europæisk broadcaster, der uden tvivl vil hjælpe med at løfte UFC til nye højder i Europa. Stationens geografiske udbredelse ligger i tråd med vores mål i det nordiske marked, og vi glæder os til at se, hvad 2016 byder på.”

LÆS OGSÅ: UFC Danmark skal stå i kø med andre europæiske lande 

Første gang UFC atter ruller ind over de danske TV-skærme er den 3. januar til UFC 195 i Las Vegas. Her tager UFC’s weltervægtschampion Robbie Lawler imod titeludfordreren Carlos Condit, hvad der forventes at blive et brag af en kamp.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

106 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »