Debat International MMA MMADK

Klumme: Gør popcorn klar til UFC-karneval på lørdag

Klumme: Gør popcorn klar til UFC-karneval på lørdag

ufc 196

Vi er med garanti lovet et UFC-karneval, når Conor McGregor og Nate Diaz mødes lørdag den 5. marts. 

Kampsport på allerhøjeste niveau er tilbage på skærmen i weekenden.

Ti gengæld er lørdagens UFC-brag ikke som de andre stævner, hvor kun de mest nørdede MMA-fans er villige til at frastøde den varme dyne og den søde søvn. Fans, som aldrig nogensinde vil have vendt MMA-sporten et øje, er lørdag den 5. marts villige til at betale 400 kr. på pay per view for at se UFC-superstjernen Conor McGregor fremvise sin kampkunst. I Danmark er vi privilegeret. Vi kan på nuværende tidspunkt se den kæphøje irer gratis på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Klumme: UFC-superstjernen Conor McGregor: Klog eller dumdristig?

Conor McGregors farverige personlighed og fascinerende kampstil har som en utrættelig magnet tiltrukket sportsfans verden over. Ja, selv den verdensberømte kok Gordon Ramsey vil være til stede på lørdag i Las Vegas, når Conor McGregor og Nate Diaz først skal tilsvine hinanden og derefter i krig mod hinanden.

Det eneste, du skal gøre, er at gøre popcornene klar og følge med hele ugen igennem op til UFC 196. Alt fra mediedagen til pressemødet til indvejningen og til kampen bliver en fest – eller rettere sagt et UFC-karneval.

To meget farverige personligheder vil på hver sin måde komme med selvsikre forudsigelser, bizarre spydigheder og grænseløse tilsvininger. Hvem ved? Måske udbryder de to UFC-stjerner i endnu en fuck-konkurrence til begejstring for de hujende fans, der på en og samme tid råber “Conor” og “Diaz”. Begge fightere er eksperter i mental krigsførelse, og derfor vil ingen af de to give en millimeter væk til den anden part.

Kampen har taget en drejning fra superkamp mellem to mestre til et underholdende opgør mellem mesteren McGregor vs. den underholdende fighter Diaz. McGregor er fjervægtsmesteren og har bevist, at han kan besejre de allerbedste fightere, når det gælder allermest. Diaz er en svingende fighter, der den ene dag tilhører eliten, og den anden dag tilhører fortiden. En ting kan vi dog være sikre på. Hverken McGregor eller Diaz vil tage et skridt bagud, og vi vil med garanti være underholdt fra start til slut.

LÆS OGSÅ: Se UFC 196 pressemøde med McGregor og Diaz LIVE – VIDEO

Kan McGregor på ny få en brutal knockout-sejr i første runde? Eller rammer Diaz dagen og chokerer alt og alle?

Svaret er sandsynligvis endnu en sejr til Conor McGregor og endnu en irsk fest i Las Vegas. Næsten ingen giver Diaz en chance! Men husk, intet er umuligt. Næsten ingen gav Holly Holm en chance mod den tidligere UFC-dronning Ronda Rousey. Måske er det dagen, hvor McGregor bliver nødt til at æde sine ord og en brutal slagkombination, der slukker lyset i Dublin.

Bliver der skrevet historie, eller bliver det et underholdende UFC-karneval? Jeg vil i hvert fald sørge for at være en del af “The Conor McGregor Show” lørdag nat.

Kampen kan ses gratis og eksklusivt på Viaplay.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »