International MMA MMADK Spiltips

Eksperttips til UFC: Mark Hunt vs. Frank Mir

Eksperttips til UFC: Mark Hunt vs. Frank Mir

 

Tømmermændene har så småt lagt sig fra årets største UFC-stævne med Conor McGregor og Nate Diaz.

Et nyt UFC-stævne er foran os lørdag nat, når to hårdtslående sværvægtere kolliderer i hovedkampen til UFC Brisbane i Austrailien. Den garvede MMA-veteran og submission-ekspert Frank Mir møder kickboksning-specialisten Mark Hunt.

Læs mere om, hvordan du kan se UFC Brisbane i Danmark i linket forneden.

LÆS OGSÅ: Sådan kan du se lørdagens UFC-stævne: Mir vs. Hunt i Danmark

Kan Frank Mir hive endnu en af sine brutale submissions op af hatten? Eller vil Mark Hunt tilføje endnu en spektakulær knockout til sin lange KO-liste?

Jeg vil give mit eksperttip af de fire største hovedkampe og til sidst komme med MMADK’s oddsforslag.

EKSPERTTIPS

Mark Hunt (1.62) vs. Frank Mir (2.35)

Både Mark Hunt og Frank Mir er to garvede MMA-veteraner med masser af kamperfaring bag sig på den største scene.

Hunt havde sin storhedstid, da han i 2001 vandt den store kickboksningturnering K-1 World Grand Prix, mens Mir havde det seks år senere, da han brækkede armen på Tim Silvia og erobrede UFC-guld i sværvægt. Siden har det været en rutsjebanetur for begge parter med mange sejre og nederlag i rygsækken. På lørdag skal begge fightere forsøge at vende kurven og starte en sidste jagt på UFC-guld.

41-årige Mark Hunts (11-10) force ligger i hans sensationelle kickboksning-evner med lammende slagkraft i begge næver. Ud af 11 sejre i MMA-karrieren har Hunt sejre otte gange på brutal knockout. Hans nøgle til sejr mod Frank Mir bliver ikke spor anderledes. Hunts store opgave bliver at forsvare Mirs forsøg på nedtagninger og holde sig langt væk fra alt, der hedder clinch og gulvkamp. Holder han kampen oprejst og bruger sin lange kickboksning-erfaring, ligger en ny knockoutsejr for fødderne af Mark Hunt.

På den anden side har vi den 36-årige submission-specialist Frank Mir, som har gjort en karriere ud af at brække arme og strangulere mænd bevidstløse. Mir viste forberede bokseevner med to knockoutsejre over Antonio Silva og Todd Duffee i 2015, men mod Mark Hunt bliver det meget svær at vinde kampen stående. Derfor er Mirs nøgle til sejr at få kampen ned på gulvet hurtigst muligt, hvor han har en gevaldig fordel med sine jiu-jitsu-evner og alsidige submission-arsenal.

Hvem vinder? Jeg går med Mark Hunt. Hunt er undervurderet i sin evne til at forsvare nedtagninger og komme hurtigt op på fødderne igen. Jeg forudsiger en knockoutsejr til Mark Hunt, som vel at mærke kæmper på hjemmebane i Australien.

Valg: Mark Hunt

Hector Lombard (1.85) vs. Neil Magny (1.95)

Denne topkamp burde efter min mening være hovedkampen! Sikke et brag, når den eksplosive Hector Lombard møder den vedholdende Neil Magny i et sandt topopgør i weltervægt.

Lombard kommer tilbage fra en et-årig dopingkarantæne for steroider, mens Magny i mellemtiden har vundet den ene kamp efter den anden.

Lombard har fordelen i første runde med sin eksplosivitet og slagkraft, mens Magny kan komme tilbage i anden og tredje runde med sin længere rækkevidde, kondition og alsidighed.

Jeg ved ikke, hvad jeg skal forvente af Lombard. Jeg tror på stabile Magny.

Valg: Neil Magny

Jake Matthews (2.00) vs. Johnny Cash (1.81)

Denne kamp er så tæt, som den kan blive, når det australske stortalent Jake Matthews skal møde den rutinerede amerikaner Johnny Cash.

Case er efter min mening en meget mere stilren og alsidig fighter. Jeg tror på amerikaneren.

Valg: Johnny Cash

Dan Kelly (5.25) vs. Carlos Antonio Junior (1.16)

Der er ikke meget tvivl her.

Brasilianske Antonio Junior er 12 år yngre end den 38-årige australier Dan Kelly. Tilmed er han klasser bedre på gulvet med sin jiu-jitsu på verdensklasseniveau og ikke mindst formidable boksning.

En sikker sejr til Antonio Junior.

Valg: Carlos Antonio Junior

MONEY

Den sikre

Mark Hunt vinder over Frank Mir – odds 1.62

Den frække

Neil Magny vinder over Hector Lombard – odds 1,95

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »