International MMA MMADK Ugens mest læste Videoer

UFC: Conor McGregor er fjernet fra UFC 200 – VIDEO

UFC: Conor McGregor er fjernet fra UFC 200

 

Det er stadig uvist, om UFC-superstjernen Conor McGregor med sikkerhed er gået på MMA-pension eller ej.

Til gengæld er det nu officielt,  at McGregor er fjernet fra hovedkampen til jubilæumsstævnet UFC 200 mod Nate Diaz. Grunden er ifølge UFC-præsident Dana White, at McGregor nægtede at deltage i salgsfremmende aktiviteter i Las Vegas, herunder en reklamefilm og en pressekonference.

LÆS OGSÅ: CHOK: McGregor annoncerer MMA-pension på Twitter

Den chokerende nyhed blev offentliggjort af Dana White tirsdag til ESPN Sportscenter.

Tydeligvis har vi stadig et godt forhold til Conor. Jeg respekterer Conor som en fighter, og jeg kan lide ham som en person. Men man kan ikke bare beslutte ikke at møde op til disse ting. Du er nødt til at gøre det,” sagde White.

White sagde, at McGregor afviste at komme til aktiviteterne i Las Vegas, da han i øjeblikket hellere vil rette sit fokus mod sin træningslejr i Island.

“Conor vil ikke komme til Las Vegas og lave reklamefilmen eller være en del af nogen form for markedsføring, vi havde planlagt. Han er i Island for at træne, og det er ikke muligt.” sagde White.

LÆS OGSÅ: UFC-fightere reagerer på McGregors MMA-pension

Hvorvidt McGregor, som konsekvens af stridighederne har valgt at gå på MMA-pension, er stadig uvist. Det kunne Dana White ikke svare på.

UFC arbejder i øjeblikket på at finde en ny hovedkamp til jubilæumsstævnet UFC 200 den 9. juli. Der bliver også arbejdet på at finde en erstatning til Nate Diaz, som bliver fløjet til Las Vegas på tirsdag for at snakke med UFC.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

105 Responses

   1. Those sequined leggings are so uber cool and futuristic, love them. And the perspex heels are divine, love how edgy this collection is. Thanks so much for your great comment and for your mini movie review – I will probably end up watching it sometime soon. Maybe for Taylor Lat&enru#8217;s sake, hahaha.

  1. hola melissa,estoy completamente de acuerdo contigo. a veces parece que la mejor forma de acabar con algo es ap2ydnaolo&#8o30; y es la eterna historia de los movimientos underground.un abrazo,

  1. Vidste næsten det holdt da jeg læste begrundelsen!! Han har tjent til at kunne hygge sig resten ad livet så hvorfor ta flere risici efter han så sin mate blive slået ihjel i ringen? Det vold neder men kan sku godt forstå ham!!

  2. Han er sikkert blevet testet positiv i en narkotest, og så har Dana White været flink at sige det pga manglende opvisning til reklamefilm. Han lever livet nu med alle sine ??

  1. Mener mere hvis han skal til at gå på pension, som der også er snak om
   Men det er da for lamt at han overhovedet trækker sig

  1. Jeg tror ik på historien,men på den anden side har han lige bekræftet over for et nyhedsmedie, at han var retired..

   1. Thanks so much for giving everyone remarkably spaluectcar chance to read critical reviews from this blog. It can be very good and stuffed with fun for me personally and my office fellow workers to search your blog more than 3 times in a week to study the fresh guidance you will have. And lastly, I am also usually impressed for the outstanding tricks you give. Some two areas in this posting are basically the most effective we have ever had.

   2. Yalnız sıkıntı sadece hatalı bilgiler değil ki. Kalemi olan, kaleme ve tablete özel uygulamaları olan bir tabletin sadece dışını izledik. Yani ürünün size gelmemesi de pek önemli değilmiş. Dışını evirip çevirdiniz neden uygulama kullanımda kalemi ve deneyimini sunmadınız? Radyo programı gibiydi. Cihazı neden çalıştırmadınız?

   3. Kunde inte låta bli att lägga in en kommentar på hennes inlägg. Tveksamt om hon lägger in det. Skrev följande:Varför gå ut med namn och bostadsort när du vet att hon står under hot? Hon har väl inte skrivit om dig på länge, så varför nu?

  1. Yea. Han gider ik lave PR og kun fokusere på træning. Dana trækker ham derfor fra eventet. Så ja hvem ved. Men han har lavet minimum 20 millioner, så hvorfor ik retire :p

 1. “Lovlig” grund til ikke at skulle kæmpe i juli = mere træning og længere forberedelse til kamp mod Diaz. Kroppen kan vende sig til de ekstra kg og hans BJJ game/forsvar kan gå et hak op.

  1. I LOVE your heognxas!! I have just completed a small hexagon project by hand using the paperless method – basically just like hand piecing. I enjoyed the process so much I just have to do some more!!

  2. Mary, this sounds like a really hearty full flavored bread. I don't make bread very often, but recently you have posted some wonderful recipes that I will have to try. Many thanks

  3. B is a rather key point. Judaism was supposed to melt into Christianity and Islam, but didn't. With Islam, it's just inexcusable laziness. Because they could have jettisoned the prophets and made up some of their own. Instead they have the absurd situation where Ishmael supposedly had primacy, but there was a long line of Jewish prophets… and then suddenly Bam!, Mohammed. Muslims can never rationally answer this point.

  1. Probabil sunt singura careia i se pare ciudat sa-ti spui la multi ani la 30+ de ani. Si nu, nu-mi doresc sa fiu copil din nou, desi am avut o copilarie misto. Imi place viata de adult si ultimii ani mai ales. Oricum, pentru cei care considera ca li se poettvrsie, la multi ani

  1. Det var ikke pressekonferencen han ikke ville møde op til men en reklamefilm og noget andet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »