Danish fighters Dansk MMA MMADK Ugens mest læste

Elmose efter TKO-nederlag: Hun var for stor

Elmose efter TKO-nederlag: Hun var for stor

 

Den danske UFC-debutant Anna Elmose måtte se sig slået af hollandske Germaine de Randamie i første runde på teknisk knockout til UFC Rotterdam. Det var et rent knæ i første runde, som fik Elmose til at gå ned i smerte.

LÆS OGSÅ: Anna Elmose lider TKO-nederlag i første runde – VIDEO

“Jeg har det godt. Jeg fik et rent knæ, så jeg var ude – ligesom når man bliver slået i maven. Jeg følte ikke, at jeg var i stand til at bevæge mig, og jeg kunne ikke gøre noget ved det,” fortalte Elmose umiddelbart efter kampen til UFC.

Randamie var meget højere og større end Elmose. Derfor håber den 31-årige dansker, at UFC vil åbne en fluevægtsdivision, så hun kan gå ned i en mere passende vægtklasse.

“Jeg var ikke sikker på at være en bantamvægter. Jeg er en meget lille bantamvægter, og det synes jeg, at denne kamp beviser. Jeg bliver nødt til at gå en vægtklasse ned. Jeg følte, at hun var for stor. Jeg kunne ikke få mit game til at fungere. Hun var for stor for mig fysisk. Jeg ved, at der allerede finder en fluevægtskamp sted. Jeg ved, at der er mange bantamvægtere, som vil gå ned i vægt, hvis muligheden var der. Så jeg bliver nødt til at vente og se tiden an,” fortalte Elmose.

LÆS OGSÅ: SMERTEFULDT: UFC-fighter sejrer med brækket finger (stærke billeder)

Det var Anna Elmoses første professionelle nederlag i MMA-karrieren. Forinden havde hun vundet alle tre kampe på knockout i henholdsvis første og anden runde.

“Hvad kan jeg sige? Jeg er stærk, men jeg er lille”, slutter Elmose.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »