Danish fighters Dansk MMA Månedens mest læste MMADK

Dansk Godzilla skriver UFC-kontrakt

Dansk Godzilla skriver UFC-kontrakt

Christian Colombo

Christian Colombo har som den femte dansker nogensinde skrevet under med UFC.

UFC-forbandelsen i Danmark er for alvor ophørt. 36-årige Christian “Godzilla” Colombo (8-1) er den næste dansker i rækken, som har skrevet under med verdens suverænt største MMA-organisation UFC. Det rapporterer det tyske medie Gnp1.de torsdag aften.

LÆS OGSÅ: Colombo ikke færdig, øjner UFC med 1 eller 2 sejre

Det betyder, at den danske sværvægter i fremtiden skal prøve kræfter med verdens bedste MMA-atleter i verdens bedste MMA-liga.

Første opgave er allerede fastsat til den 3. september, hvor UFC debuterer med et stævne i den tyske storby Hamborg. Her skal Colombo møde den tyske sværvægter Jaris Danho (6-1), som selv skrev UFC-kontrakt i efteråret.

32-årige Danho skal forsøge at komme tilbage på sporet, efter at han i sin UFC-debut tabte på point til Daniel Omielanczuk til UFC London. Han har 7 professionelle MMA-kampe under bæltet, hvor han har vundet seks og tabt blot en enkelt.

Godzilla, som Colombo bliver kaldt i MMA-kredse, kommer ind til sin UFC-debut med ni professionelle kampe på bagen, herunder otte sejre. Siden 2013 har Colombo dog døjet med skader og blot haft en enkelt kamp.

LÆS OGSÅ: Colombo parrer op med Barnø, skifter officielt til Renegade MMA

Christian Colombo, som har sin daglige træning i hovedstadsklubben Renegade MMA, bliver blot den femte danske UFC-fighter i historien og den fjerde på lige over et år. Dermed gør han tre andre aktive danske UFC-fightere selskab i Nicolas Dalby, Damir Hadzovic og Anna Elmose.

Den nu pensionerede danske MMA-pioner Martin Kampmann var over en lang årrække den eneste dansker i UFC.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »