International MMA Månedens mest læste MMADK Ugens mest læste

OFFICIELT: McGregor vs. Diaz 2 endelig en realitet

OFFICIELT: McGregor vs. Diaz 2 endelig en realitet

Efter mange måneders forhandlinger er UFC endelig nået til enighed med parterne om en omkamp. Conor McGregor vs. Nate Diaz 2 er endelig en realitet til UFC 202.

 

Af Ehsan Faizzad

Så er den længe ventede kamp imellem UFC-stjernerne Conor McGregor og Nate Diaz officielt på plads.

Den store omkamp finder sted til UFC 202 den 20. august i Las Vegas, USA. UFC annoncerede den glædelige nyhed under nattens UFC 199-udsendelse.

LÆS OGSÅ: CHOK: Diaz strangulerer McGregor i comeback-sejr – VIDEO

Kampen bliver stadig en weltervægtskamp, selvom begge fightere tidligere har kæmpet i henholdsvis fjervægt for McGregor og letvægt for Diaz. McGregor insisterer nemlig på, at han vil slå Diaz under de præcis samme betingelser.

Den 27-årige irer led sit første UFC-nederlag i marts, da han på chokerende vis tabte til Diaz på submission til UFC 196. Siden har alle parter forsøgt ihærdigt at booke en omkamp.

Omkampen var først på plads til jubilæumsstævnet UFC 200 den 9. juli. Men den blev aflyst igen, da McGregor i april afviste at flyve fra Island til Las Vegas for at promovere kampen.

Senere prøvede UFC at booke Nate Diaz imod en anden modstander. Men Diaz var kun interesseret i en stor omkamp imod McGregor, som sandsynligvis vil slå pay per view-rekorder.

Efter lange forhandlinger med McGregor og Diaz er UFC nu endelig nået til enighed med parterne.

LÆS OGSÅ: CHOK: McGregor annoncerer MMA-pension på Twitter

UFC 202: McGregor vs. Diaz 2 bliver afholdt i den nye T-Mobile Arena med plads til 20.000 tilskuere i den amerikanske ørkenby Las Vegas.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

67 Responses

  1. Jeg tror du har ret. Så kan han smide alle de kilo igen og så hvis Faber vinder bæltet. Så kan han tage ned og banke ham. De ville jo godt begge to i TUF!! Dana White ville ikke!

  2. Tabte han i går. Ja okay. Det var den jeg tænkte på. Havde håbet på han vandt den. Var det ikke en kamp om bæltet? Så ville jeg godt se connor tæske ham! Tror jeg godt han kan/kunne!

  3. Nej. Det tror jeg du har ret i. Tror connor får en del store kampe nu her. Tror han taber til Diaz. Og så skal han i et godt stykke tid til at passe sin egen vægtklasse. Eller hvert fald der hvor han er verdensmester. Og så kan han ride den her kontrakt ud med ufc. Og så slutte af med en 100 mio dollars kamp mod mayweather?

 1. Kan ikke se hvilke forudsætninger der har ændret sig fra sidst, så jeg har stadig Diaz som vinder 🙂

  1. Havde ellers troet en bjj instruktør måtte holde med Diaz! Så kan du bruge eksemplet fra første kamp: “se hvad der sker, når i ikke træner nok på gulvet” ?

  2. Jamen var det ikke Carlson Gracie som sagde slå en sortbælte i hovedet en gang, så er han brun bælte osv? Og jo self kommer det til kort, men det er vel det samme omvendt… Lesnar som fint sætter mir på halen, men så ikke kan forsvar en benlås

  3. Jo bestemt. Mit pointe var bare at “ikke træne nok gulv” er en mere kompleks størrelse i MMA 😉

  4. Nå ja klart. Jeg mente, at du skulle bruge det til at lokke dem til at passe deres bjj træning. Er nok med på gamet ændrer sig med slag ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »