Danish fighters Dansk MMA MMADK

Parlo slået i stående duel i Bellator-comeback

Parlo slået i stående duel i Bellator-comeback

7-6
Mikkel Parlo bliver ramt i kampen mod Brennan Ward til Bellator 107

Mikkel Parlos Bellator-comeback gik ikke som planlagt, da han efter tre runder led et pointnederlag til Chris Honeycutt i USA. 

Hvis Parlo kan holde kampen oprejst, vil han sandsynligvis dominere den tidligere bryder og vinde kampen på point eller knockout.

LÆS OGSÅ: FACEOFF: Mikkel Parlo vs. Chris Honeycutt – VIDEO

Det var sådan, at de fleste personer havde set kampen forløbe. Men det var ikke tilfældet fredag nat til Bellator 156, hvor Mikkel Parlo (13-3) efter tre hårde runder måtte se sig slået i en stående duel af Chris Honeycutt (8-1).

Kampstrategien for begge parter var tydelig fra kampstart. Amerikanske Honeycutt kom for at tage danskeren ned, og Parlo kom for at holde kampen stående.

I første runde prøvede Honeycutt på flere nedtagninger, men alle sammen blev afværget prompte. Resten af første runde var meget tæt, indtil Honeycutt fik ram på Parlo og sendte danskeren pludseligt i kanvassen sidst i runden. Parlo så ikke ud til at være rystet, men gav sandsynligvis en tæt runde væk.

I anden og tredje runde udviklede kampen sig mere og mere til en stående duel med enkelte mislykkede forsøg på nedtagninger fra både Honeycutt og Parlo. Amerikaneren klarede sig bedre og bedre i den stående duel og fik rent ram på danskeren ved flere tilfælde.

Honeycutt havde stor held med sit jab og sit kryds imod en fremadstormende Parlo, som ledte forgæves efter knockoutslaget med vilde sving. Enkelte gange fik Parlo ram på Honeycutt, men det var ikke nok til at vinde runderne.

LÆS OGSÅ: Emelianenko sejrer kontroversielt i blodig affære.  

Efter tre hårde runder tildelte dommerne sejren til amerikanske Chris Honeycutt med dommerstemmerne 29-28, 30-27, 30-27.

Det var Honeycutts anden sejr i træk og ottende sejr i MMA-karrieren. Parlo måtte lide sit tredje nederlag i MMA-karrieren ud af i alt 16 kampe.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »