Debat International MMA MMADK

Klumme: UFC 200 er et sandt ædegilde

Klumme: UFC 200 er et sandt ædegilde

ufc 200 7

MMA-sportens højtid UFC 200 nærmer sig med hastige skridt, og du kan se frem til et sandt ædegilde. 

Alle sportsgrene har deres egen helt specielle højtid.

Fodboldens verdensmesterskab samlede over en milliard fodboldinteresserede foran skærmen, da Argentina og Tyskland bragede sammen i VM-finalen 2014. Super Bowl samler hvert år over 100 millioner amerikanere og nu også ikke-amerikanere foran skærmen, når de atletiske NFL-spillere bogstaveligtalt kolliderer med hovedet forrest.

LÆS OGSÅ: Klumme: UFC’s beslutning om at udelukke en reporter, som gjorde sit arbejde

OL, Wimbledon, The Masters, Tour de France, Le Mans, og jeg kunne blive ved med min opremsning.

Midt i alle disse historiske sportsbegivenheder har MMA bevidst eller ubevidst opbygget sin egen højtid. Det kommer ikke hvert år, heller ikke været andet år. Der er heller ikke en almindelig finale, som vi ser det med andre sportsgrene. Karakteristisk for sportens anderledeshed ankommer MMA-sportens højtid, når verden største MMA-organisation fylder rundt i henhold til PPV-stævner.

Det lyder mærkeligt, ikke? Men sådan er vi MMA-interesserede skruet anderledes sammen oppe i hovedet.

Lørdag den 9. juli skal du lægge alt fra dig. Ingen lektier, ingen sund kost, ingen babysitning og nej, bestemt heller ikke nogen familiefødselsdag.

UFC 200 er på skærmen med det vildeste og mest forrygende kampprogram nogensinde! Der vil blive budt på et sandt ædegilde af brutale knockout, spektakulære submissions og neglebidende topopgør, som med garanti vil mætte din sult for vold og spænding i verdensklasse.

LÆS OGSÅ: Klumme: Et historisk år for MMA i Danmark

Til forret kan du vække din appetit med den akrobatiske og altid smilende guldfugl Sage Northcutt, som skal forsøge at komme op på hesten igen. Det er blandet med underholdende veteraner som Diego Sanchez, Joe Lauzon, Jim Miller og Gegard Mousasi. De skal alle bevise, at de stadig tilhører eliten. Det er nu eller aldrig!

Herefter er det krydret med tre vaskeægte topopgør med tidligere eller fremtidige mestre af Dillashaw vs. Assuncao, Hendricks vs. Gastelum, Zingano vs. Pena og Velasquez vs. Browne. Det er nu ret vildt at tænke på! Er du ikke mæt endnu? Det var godt, fordi nu kommer hovedretten.

Hovedretten består af en stor 120 kg WWE-bøf under navnet Brock Lesnar. Efter tre års fravær kommer han tilbage på MMA-markedet imod med en knockouttørstende Mark Hunt. Ved siden af bøffen har du sprøde, håndskårne kartoffelbåde samt en cremet sauce, som består af to fascinerende mesterskabskampe mellem UFC-champ Miesha Tate vs. Amanda Nunes samt Jose Aldo vs. Frankie Edgar.

LÆS OGSÅ: Klumme: Jon Jones – stop, mens legen er god

Men det var ikke det hele. Jeg håber virkelig, at du har gemt plads til det absolut fineste og lækreste?

Desserten er et af de største, bedste og mest hadefulde rivalopgør i UFC-historien. Jon Jones, verdens bedste fighter nogensinde, skal i en vanvittig spændende hovedkamp imod UFC-mesteren Daniel Cormier forsøge at generobre det bælte, han aldrig tabte i oktagonen.

Kan han gøre det? Eller er Jones’ storhedstid ved at være et overstået kapitel som mange andre UFC-champs?

Der er kun en måde at finde ud af det. Lørdag den 9. juli til sportens højtid UFC 200. Ingen lektier, ingen arbejde, ingen babysitning – kun MMA i absolut højeste klasse. Velbekomme!

Ehsan Faizzad er klummeskribent for MMADK. Klummen er udtryk for skribentens egen holdning.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »