Andre kampsport Danish fighters Dansk MMA International MMA MMADK

Er du hardcore MMA-fan og vil have mere?

Er du hardcore MMA-fan og vil have mere?

 

Få alt fra live chats til talkshows til podcasts. Her er en gennemgang af forskellige gode programmer, man kan følge med i for at få sine daglige dosis af MMA-nyheder.

Hvis du, ligesom jeg, elsker MMA og heller ikke kan få nok af det i dagligdagen, så er der mange måder, du kan få det på.

Noget af det første du kan gøre, er, at oprette en Twitter-konto, hvis du ikke har sådan en. Jeg får rigtig mange af mine nyheder fra netop Twitter. Følg alle kæmpere, managere, trænere, journalister osv. Der får du det fra kilden selv. Et godt eksempel er UFC-stjernen Conor McGregors virale tweet om, at han går på “MMA-pension”. Tro mig, det kan betale sig.

LÆS OGSÅ: Ronda Rousey gæster Joe Rogans podcast – VIDEO

Hver mandag kl. 19 dansk tid livestreamer MMA-journalist Ariel Helwani fra MMA Figthing en podcast, som hedder The MMA Hour. Her interviewer han alle i MMA-verden fra fightere til andre MMA-relaterede personer. Den kan findes på YouTube eller på MMAFighting.com og kan hentes dagen efter på iTunes eller Stitcher-appen.

Fra samme medie er der Luke Thomas, som er journalist og ledende redaktør hos MMA Fighting. Han har sin Promotional Malpractice Live Chat, hvor han svarer på spørgsmål fra fans om alt mellem himmel og jord, men hovedsageligt MMA-relateret. Denne lækkerbisken starter hver onsdag kl. 19 og varer 90 min. Luke Thomas er en karismatisk mand, og dette gør podcasten endnu bedre.

Hver torsdag har MMA Fighting et talkshow, som hedder The MMA Beat med Ariel Helwani som vært. Han er som hovedregel i selskab med andre journalister som Luke Thomas fra MMA Fighting, Jeff Wagenheim fra Washington Post og Chuck Mindenhall fra MMA Fighting. Alt MMA-relateret bliver diskuteret, og man får et rigtig godt indblik i, hvad der foregår i den lille ”MMA-boble” lige nu og her.

Derudover er der altid Joe Rogans podcast The Joe Rogan Experience, hvor han tit snakker om MMA. Han har en decideret linje af episoder, som hedder Fight Companion, hvor han sammen med sine venner Eddie Bravo, Brendan Shaub og Bryan Callen ser UFC og snakker om MMA og alt andet. Noget af det bedste underholdning inden for MMA.

LÆS OGSÅ: MMADK Real Talk Podcast #7: Historiske UFC 200 og UFC Hamborg 

Til sidst er der naturligvis MMADK’s egen podcast Real Talk, hvor Ehsan Faizzad og Lasse Bager op til hvert pay per view-stævne ser frem og tilbage på emner inden for både international MMA og dansk MMA. Debatten er uden filter, og der bliver også svaret på fanspørgsmål fra læserne.

Her er til mange timers underholdning om ugen og en del af denne skribents daglige MMA-indtag. Giv det en chance, du vil ikke fortryde det.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

3 Responses

  1. The co-main event podcast er blevet min nye favorit podcast når det handler om mma. De to gutter er virkelig kloge på sporten, og så er de sjove kan varmt anbefale den

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »