Danish fighters Dansk MMA International MMA MMADK

Polsk-tyske Peter Sobotta vil repræsentere Jamaica

Polsk-tyske Peter Sobotta vil repræsentere Jamaica

 

Jamaica bliver det heldige land, som polsk-tyske Peter Sobotta kommer til at repræsentere i fremtiden i UFC. Han er nemlig træt af gentagne spørgsmål om, hvorvidt det er Polen eller Tyskland, han repræsenterer.

Peter Sobotta, som møder danske Nicolas Dalby lørdag aften ved UFC Hamborg, har to hjerter i sin sjæl.

LÆS OGSÅ: Nicolas Dalby ser frem til endeligt at skulle møde Sobotta

Han er født i Polen, men opvokset i Tyskland og er faktisk ret irriteret over at skulle svare på spørgsmål om, hvilket land han repræsenterer ved sine opgør.

Det har han nu fundet ud af, hvordan han kommer udenom fremover – nemlig ved at repræsentere Jamaica. Sobotta forklarer i et interview til MMADK‘s Ehsan Faizzad:

– Jeg er født i Polen og opvokset i Tyskland. Medierne og fansene spørger altid: Repræsenterer du Polen eller Tyskland? Og jeg synes, at det er et dumt spørgsmål, fordi jeg har to hjerter i min sjæl: Et polsk og et tysk hjerte, og hvad end jeg siger, så vil den anden side ikke synes om det.

Med valget af Jamaica vil Sobotta sende et signal om, at alle mennesker er ens på denne jord.

LÆS OGSÅ: Sobotta-interview: Nicolas Dalby er ikke så farlig, jeg er farlig – VIDEO

Sobotta bad UFC om at få en jamaicansk inspireret Reebok-uniform til opgøret mod Dalby. Det var dog for sent i processen, så han måtte nøjes med et jamaicansk flag på TV-grafikken “Tale of the Tape”.

Peter Sobotta og Nicolas Dalby mødes lørdag aften til UFC Fight Night 93 i Hamborg. Få et fuldt TV-overblik af kampen her.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »