Danish fighters Dansk MMA International MMA MMADK

Christian Colombo kæmper sig til uafgjort i underholdende UFC-debut

Christian Colombo kæmper sig til uafgjort i underholdende UFC-debut

 

Danske Christian “Godzilla” Colombo fik lørdag aften et flot uafgjort resultat, da han i en underholdende UFC-debut kæmpede sig til uafgjort imod tyske Jarjis Danho.

Der var inden kampen tvivl om, hvordan det lange fravær fra sporten vil påvirke den danske MMA-sværvægter Christian Colombo.

LÆS OGSÅ: Christian Colombo vs. Jarjis Danho play by play – LIVE 

Men der var ikke meget tegn på ringrust, da Colombo kæmpede en flot kamp på udebane imod den tyske fighter Jarjis Danho. De to sværvægtere måtte efter en underholdende duel af tre runder nøjes med et uafgjort resultat.

I første runde havde Danho overtaget med sin aggressivitet og eksplosivitet, som pressede Colombo tilbage i forsøget på at undvige de vilde sving og dermed ride stormen af. Sidst i runden kom Colombo ved et uheld til at give Danho et ulovligt knæ til hovedet. Tyskeren havde en hånd nede, og det ulovliggør knæ og spark til hovedet.

Det havde danskeren ikke set, da han affyrede et brutalt knæ, som åbnede en flænge på toppen af hovedet af Danho. Det havde dog store konsekvenser. Colombo fik fratrukket et point af kamplederen Marc Goddard, og det viste sig at blive udslagsgivende senere i kampen.

Colombo tog teten fra 2. omgang med sin bedre kondition og mere tekniske kickboksning. Enkelte gange i 2. og 3. runde formåede Colombo at ryste Danho en smule, men havde ikke held med at afslutte kampen før tid på knockout eller submission. Gongongen lød for sidste gang, og derfor måtte afgørelsen komme fra de tre sidedommere.

LÆS OGSÅ: Sådan kan du se UFC Hamborg med Dalby og Colombo i Danmark

Dommerne dømte kampen flerstemmigt uafgjort med pointene 29-27, 28-28 og 28-28. En af dommerne havde Colombo til at vinde kampen, men det var altså ikke nok, da de to andre dommere pointgav kampen til et uafgjort resultat.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

13 Responses

  1. *spoiler* Han vandt jo kampen, det var bare pga. det point han blev frataget. (æv) Han havde nok fået knockout’en hvis ikke det var fordi han var for træt til sidst.

    1. Fordi Colombo kom til at give ham et knæ i hovedet mens modstanderen havde hånden/fingrene i gulvet.

  2. Ærgerligt. Når de nye regler bliver implementeret, vil det være en helt legal teknik. Så kan man ikke lurepasse og sætte en hånd ned, hvis der er et knæ på vej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »