Danish fighters Dansk MMA International MMA Månedens mest læste MMADK Ugens mest læste

UFC i Danmark er på agendaen

UFC i Danmark er på agendaen

 

Verdens største MMA-organisation UFC har planer om at bringe et stævne til Danmark for første gang nogensinde.

UFC i København med flere danske UFC-fightere på kampprogrammet kan blive en realitet inden for de næste par år. Et UFC-stævne i Danmark er nemlig på agendaen for verdens største MMA-organisation Ultimate Fighting Championship (UFC).

LÆS OGSÅ: UFC Danmark skal stå i kø med andre europæiske lande

– Danmark er et marked, som vi kommer til at kigge på. Vi vil uden tvivl gerne komme tilbage til Skandinaven og Norden i 2017. Vi arbejder på datoerne i øjeblikket, fortalte UFC’s vicepræsident for Europa James Elliot til MMADK ved pressemødet efter UFC Hamborg.

UFC har i de senere år været præget af en voldsom global ekspansion med flere stævner i Europa, Syd og Nordamerika samt Asien. Sverige har fire gange tidligere haft besøg af UFC, mens både Danmark, Norge og Finland har UFC-debuten til gode.

– At afholde et stævne i Danmark er helt klart på vores agenda. Det er stadig for tidligt at sige, om det bliver næste år eller året efter det. Men det er helt klart et sted, som vi gerne vil være, sagde Elliot om Danmarks UFC-chancer i den nærmeste fremtid.

LÆS OGSÅ: UFC solgt for rekordstort milliardbeløb

I weekenden blev UFC Fight Night 93 afholdt blot få timer fra Danmark, da den tyske havneby Hamborg lagde by til sit første UFC-stævne. De danske UFC-fightere Nicolas Dalby og Christian Colombo var begge i kamp, da det blev til henholdsvis et nederlag og et uafgjort resultat.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

105 Responses

    1. Vi må hellere holde øje med det, jeg køber billet med det samme de blive frigivet hvis det kommer til dk !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »