International MMA MMADK Odds Spiltips

Spiltips til UFC: Dos Anjos vs. Ferguson

Spiltips til UFC: Dos Anjos vs. Ferguson

 

MMADK’s ekspert Ehsan Faizzad giver spiltips til weekendens UFC-stævne i Mexico, hvor tidligere UFC-letvægtsmester Rafael dos Anjos møder Tony Ferguson i en topkamp. 

Lille fredag. Det har jeg valgt at døbe nattens UFC-stævne til. Den fascinerende topkamp mellem Rafael dos Anjos og Tony Ferguson skal fungere som en slags appetitvækker til næste weekends historiske stævne, hvor Eddie Alvarez og Conor McGregor mødes til UFC 205.

Men lad os vende blikket mod UFC Fight Night 98 i den mexicanske hovedstad, som ligger, holdt nu fast, 2.240 meter over havet. Ud over dos Anjos vs. Ferguson finder du også en interessant kamp mellem Ricardo Lamas vs. Charles Oliveira. Derudover får du fornøjelsen af at se den elskede Diego Sanchez, den talentfulde Beneil Dariush samt den ubesejrede UFC-debutant Alexa Grasso.

LÆS OGSÅ: Conor McGregor tager enorme chancer i jagten på historiske bedrifter

Dos Anjos kommer tilbage på sporet imod Ferugson

Jeg tror på, at Rafael dos Anjos bryder Tony Fergusons sejrsstime af otte sejre i træk og dermed kommer tilbage på sporet efter sit seneste TKO-nederlag. Dos Anjos’ tekniske fundament bliver afgørende imod Fergusons kreativitet.

Begge fightere er så alsidige, som man næsten kan blive! Brydning, jiu-jitsu, boksning, muay-thai, kondition. De har det hele. Forskellen ligger i, at Dos Anjos efterlader færre åbninger og har en bedre og stærkere base.

Ferguson tager ofte store chancer, som er ekstremt underholdende og farlige, men det efterlader ham også åben og sårbar. Det så vi senest imod UFC-debutanten Lando Vannata, hvor han blev rystet og var millimeter fra et choknederlag.

Hvis Ferguson tager de samme chancer imod en veteran og tidligere mester som dos Anjos, så vil det ikke gå ustraffet hen. Bookmakerne har også en mindre fidus til dos Anjos med odds 1.70, hvor Ferguson på den anden side giver 2.20 gange pengene igen.

Valg: Rafael dos Anjos

LÆS OGSÅ: OPTAKT til UFC 205-braget: Alvarez vs. McGregor – VIDEO

Tre hurtige spilttips

Beneil Dariush vinder over Rashid Magumedov til odds 2.20

Dos Anjos stopper Tony Ferguson på KO/TKO/DQ til odds 4.33

Charles Oliveira vinder over Ricardo Lamas til odds 1.95.

UFC Fight Night 98: Dos Anjos vs. Ferguson kan ses direkte på Viaplay Fighting kl. 03:00 dansk tid.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »