International MMA MMADK

Thiago Alves misser vægten, men kæmper stadigvæk

Thiago Alves misser vægten, men kæmper stadigvæk

 

Brasilianske Thiago Alves missede sin letvægtdebut med hele 3,1 kg, hvor grænsen er 70,7 kg. Opgøret imod UFC-veteranen Jim Miller fortsætter, dog med betingelser.

Endnu et opgør var ved at gå i vasken til den officielle indvejning fredag morgen i New York. Denne gang var det tidligere weltervægtsudfordrer, 33-årige Thiago Alves, der skulle have sin letvægtdebut ved UFC 205.

Alves ramte vægten 73,8 kg og efter eget udsagn i et interview til MMAFigtings Ariel Helwani, så lukkede hans krop ned og kunne ikke svede mere. Derfor kunne han ikke tabe de sidste 3,1 kg, som var nødvendigt for at ramme letvægtsgrænsen.

Ifølge Alves skyldes det en madforgiftning i sidste uge, som har plaget fighteren. Han tillægger dette for ikke at kunne nå længere ned i vægt, uden at det blev for farligt, og UFC-lægen sagde stop for vægttabet.

Opgøret står dog ved, så længe at Alves ikke vejer mere end 78,5 kg kl. 16 lokal tid på kampdagen. Derudover skal han give 20 procent af sin lønning til sin modstander, Jim Miller.

For en måned siden stoppede han samarbejdet med sin nu tidligere ernæringsspecialist, Mike Dolce, som han har arbejdet med de seneste seks år.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »