International MMA MMADK Nye kampe

UFC 205 har mistet en af sine topkampe

UFC 205 har mistet en af sine topkampe

 

Kevin Gastelum kunne ikke ramme weltervægtsgrænsen på 77,6 kg.  Derfor er opgøret mod ‘Cowboy’ Cerrone aflyst.

UFC 205 mistede fredag formiddag lokal tid en af deres profiler. Fanfavoritten Donald Cerrone får ikke lov til at kæmpe mod den unge 25-årige amerikaner Kevin Gastelum.

Gastelum vejede slet ikke ind fredag morgen som planlagt. Ifølge reglerne må fightere ikke være mere end 3,2 kg fra hinanden, hvis den ene ikke rammer vægten, som er planlagt og i dette tilfælde er det weltervægtsgrænsen, som er 77,6 kg.

Cerrone ramte vægten 77,3 kg, og derfor var han klar og parat til opgøret. Men Gastelum prøvede ikke engang at veje ind, men skrev følgende på det sociale medie Twitter:

“Jeg kommer ikke til at kæmpe imod Cerrone på grund af, at jeg ikke kunne ramme vægtgrænsen. Jeg undskylder til Cerrone, du er en legende. Gud bevare.”

Det er tredje gang, at Gastelum ikke kan ramme weltervægtsgrænsen og har før måttet tage et opgør i en vægtklasse tungere efter påbud af UFC-præsident Dana White.

Fox Sports’ Damon Martin rapporterede senere fredag, at Donald Cerrone mod Matt Brown have lavet en mundtlig aftale om at kæmpe ved UFC 206 i Toronto den 10. december.

Matt Brown var i gang med en træningslejr, da han egentlig var booket til at kæmpe belgiske Tarec Saffiedine ved UFC 207 den 30. december i Las Vegas.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »