International MMA MMADK Odds Spiltips

Spiltips til UFC 205: Alvarez vs. McGregor

Spiltips til UFC 205: Alvarez vs. McGregor

 

MMADK’s ekspert Ehsan Faizzad giver spiltips til nattens gigantiske UFC-stævne i New York, hvor Eddie Alvarez og Conor McGregor mødes i en superkamp.

LÆS OGSÅ: Sådan kan du se UFC 205: Alvarez vs. McGregor i Danmark

Historisk! Ordet kan med rette og uden overdrivelse bruges om nattens stævne. UFC gæster New York City for første gang nogensinde, efter MMA omsider blev lovliggjort i staten tidligere i år.

Hovedattraktionen er den irske superstjerne og fjervægtsmester Conor McGregor, som atter vil forsøge at gøre noget, som ingen andre har formået i UFC’s 23 år lange historie – blive dobbelt UFC-mester på samme tid.

Men det bliver ikke en nem opgave imod letvægtsmesteren Eddie Alvarez, som er mere end oplagt på at ødelægge festen i Madison Square Garden.

Conor McGregor vinder på sen teknisk knockout

Eddie Alvarez er uden tvivl den mest alsidige fighter, som Conor McGregor har mødt hidtil. Alvarez’ alsidige færdigheder kombineret med hans størrelse, kondition og mentale robusthed udgør en alvorlig trussel.

Han er god til det hele, men ikke fantastisk til noget. McGregor er på den anden side en rigtig specialist. Han besidder fænomenale bokseevner med umådelig stor slagkraft og præcision.

McGregors svaghed ligger som sædvanligt i hans brydning, jiu-jitsu og kondition. Det er ingen hemmelighed. Noget som Alvarez’ skal udnytte meget tidligt i kampen, hvis han skal have en chance for at vinde.

Bookmakerne tror på en kneben sejr til McGregor med odds 1.76. Det gør jeg også. Jeg forudsiger, at McGregor efter en hård start med meget brydning og grappling op ad buret fanger Alvarez med sin giftige venstre og vinder på teknisk knockout.

Valg: Conor McGregor

LÆS OGSÅ: ANSIGT TIL ANSIGT: Alvarez vs. McGregor – VIDEO

6 hurtige spilttips

– Conor McGregor bliver dobbelt UFC-mester imod Eddie Alvarez til odds 1.76

– Stephen Thompson tager weltervægtstitlen imod Tyron Woodley til odds 1.50

– Karolina Kowalkiewicz overrasker mod Joanna Jędrzejczyk til odds 4.25

– Chris Weidman vinder en kneben pointsejr over Yoel Romero til odds 3.00

– Khabib Nurmagomedov vinder på submission over Michael Johnson til odds 5.00

– Belal Muhammad vinder over Vicente Luque til odds 1.90

UFC 205: Alvarez vs. McGregor kan ses direkte på Viaplay Fighting kl. 04:00 dansk tid. Få et fuldt TV-overblik med kampprogram her.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

6 Responses

  1. Hvis kampen kommer til at foregå på gulvet så vinder Alvarez, hvis McGregor kan holde den stående så vinder han.

    Jeg forudser McGregor vinder på point…

  2. Håber på Conor. Alvarez er en wonderbee Nate Diaz. Men McGregor har været en kæmpe nar op til den her kamp… Det ville klær ham- at komme til tiden og holde sig til 1 modstander, i stedet for at gå i verbal kamp med alle andre, og havde mere respekt for UFC og de fans som har gjort ham til den han er. Glæder mig dig mere endnu til the cosen one og wonderboy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »