International MMA MMADK

Conor McGregor ønsker del i ejerskabet af UFC

Conor McGregor ønsker del i ejerskabet af UFC

 

Conor McGregor hæver kravene til de nye ejere af UFC, talentagenturet WME-IMG. Han vil have en andel i ejerskabet i UFC efter weekendens sejr over Eddie Alvarez ved UFC 205.

Prioriteter ændrer sig ofte, når man finder ud af, at man skal være far og starte sin egen lille familie.

LÆS OGSÅ: HISTORISK: Conor McGregor dobbelt UFC-mester med TKO-sejr

Det har den nye letvægtsmester og fjervægtsmester Conor McGregor indset, efter han annoncerede at han og kæresten igennem otte år, Dee Devlin, skal være forældre til deres første barn til maj næste år. McGregor gør nu krav på at få en andel i UFC.

Efter sin dominerende sejr over Eddie Alvarez ved UFC 205 sad McGregor til den sædvanlige pressekonference og reflekterede over det at skulle være far og samtidig sin betydning for UFC.

“Hvis I vil have, at jeg bliver ved med at gøre, hvad jeg gør, så lad os snakke. Men jeg vil have ejerskab. Jeg vil have, hvad jeg har fortjent” sagde McGregor.

Efter McGregors udsagn har de nye ejere ikke haft en snak med ham endnu om hans rolle i UFC, eller hvad deres planer er fremover med superstjernen. McGregor havde et tæt forhold til de tidligere ejere, Fertitta-brødrene. Der blev altid skålet i whisky og snakket forretning efter hver af hans opgør. De nye ejere har endnu ikke brugt tid på at opbygge et forhold med McGregor i form af et møde eller anden form for kontakt.

Den 28-årige irer er stadigvæk den bedst betalte fighter i UFC. Men nu venter han på, at WME-IMG tager fat i ham og får en snak med ham. Han vil have en ny og forbedret kontrakt samt ejerskab, for han bliver ved med at slå den ene rekord efter den anden for UFC, og som han udtalte til pressekonferencen:

LÆS OGSÅ: McGregor afslører efter storsejr: “Jeg skal være far”

“I disse dage ejer Conan O’Brien en del af UFC. Hvor er min andel? De må hellere komme og tage en snak med mig. Jeg har begge bælter, en røvfuld penge og snart en familie.”

Om McGregor får sin vilje må tiden vise, han har i hvert fald givet udtrykt for, hvad han mener, der burde ske.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

37 Responses

 1. Jeg ka virkelig ikk lide den mands arrogance…
  Det kommer til at koste ham et stort nederlag.
  Rousey led af samme sygdom og blev væltet…
  Nutidens kæmpere må gerne være lidt mere ydmyge istedet for,ligesom Emelionenko tak.

  1. Læg dertil mangel på respekt helt generelt for modstandere. Hans tilsvininger (især til Aldo) var hovedrystende. Den mand har aldrig lært hvad kampsport i dybden går ud på. Men han har et gubsbenået talent og formår at tjene kassen. Men er og bliver en klovn som person.

  2. “I’m cocky in prediction. I’m confident in preparation, but I’m always humble in victory or defeat” – Conor McGregor

   Det er dette mindset der gør ham, til den champ han er

  3. Talent… vil nok sige største delen ligger i hårdt arbejde. Muligt han har talent, men er du sløset i træningen kan du pakke dit talent væk i sidste ende.

   Folk kan ikke blive ved at sige han skal bevise sit værd. Come on.. det handler om at tjene penge og gøre det til sine levevej. Han brander sig selv super godt, det er hvad han gør.

   Han fik Eddy til at ligne en nybegynder nærmest.

   Han er smart, tænker måske også på sit velvære. Han er på toppen, er ikke blevet knocket, skal være far… kan sgu godt forstå ham.

 2. Han kan få en spand at hoppe i. Hvis han vil ha mere kan han få 2 og hoppe fra den ene til den anden. Den spade!

 3. Martin Yasin Fredrik Forsberg Malthe Sloth Frederik Sørensen Simon Petersen overtager spillet. Magnus Tolsgaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »