International MMA MMADK

UFC-fighter idømt 9 måneders karantæne for at sparke kampleder

UFC-fighter idømt 9 måneders karantæne for at sparke kampleder

 

Amerikanske Roy Nelson blev onsdag idømt ni måneders karantæne for at have sparket kampleder John McCarthy efter sin seneste sejr. 

Et spark i bagdelen for at have stoppet kampen for sent. Det var straffen, som UFC-sværvægter Roy Nelson tildelte den rutinerede kampleder John McCarthy foran cirka 8000 tilskuere i Brasilien.

LÆS OGSÅ: Se frustreret Nelson sparke kampleder McCarthy – VIDEO

Nu får Nelson sin egen straf. Han er blevet idømt ni måneders karantæne og en bøde på næsten 170.000 kroner af det brasilianske Superior Justice Court of MMA (STJDMMA).

Ifølge MMAFighting har Nelson forklaret, at han har været bange for det brasilianske publikums reaktion på formentlig, at han skulle slå videre på modstanderen Antonio Silva. Tilmed var det ifølge ham aldrig intentionen at forårsage skade på kamplederen, som han dog har haft et anstrengt forhold til op til kampen.

LÆS OGSÅ: Khabib: Giv mig McGregor, ellers vil jeg ikke kæmpe i UFC

Nelson har mulighed for at nedsætte karantænen til seks måneder og nedsætte bøden til cirka 96.000 kroner. Det forudsætter dog, at UFC giver mulighed for, at Nelson kan undskylde formelt over for McCarthy i oktagonen eller til et pressemøde inden den 31. december.

En undskyldning gør, at han kan være tilbage allerede den 29. marts. Ellers må han vente til den 29. juni. Du kan se episoden her.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »