Andre kampsport International MMA Månedens mest læste MMADK Videoer

McGregors “swag walk” kopieres af store sportsstjerner – VIDEO

McGregors “swag walk” kopieres af store sportsstjerner – VIDEO

 

Conor McGregors afslappende måde at gå rundt i buret er blevet rigtig populær. Nu kopierer andre sportstjerner som Paul Pogba og Shaquille O’Neal den såkaldte “billionaire strut”.

Armene og skuldrene svinger frem og tilbage i bølgebevægelser. Hagen peger opad og blikket er rettet mod UFC-bosserne, som han nidstirrer for nærmest at sende et signal. Jeg er her. Det er mig, der styrer showet.

LÆS OGSÅ: Khabib: Giv mig McGregor, ellers vil jeg ikke kæmpe i UFC

UFC-stjernen Conor McGregors entre i oktagonen starter med armene i vejret som en slags tak til de rejsende tilskuere fra Irland og resten af verden. Herefter laver han gangen kaldt “the billionaire strut”, hvor han på en og samme gang signalerer ro og afslappethed, men også overlegenhed og arrogance.

Fænomenet, som stammer fra den amerikanske WWE-wrestlingpromotor, Vince McMahon, er i dag bedre kendt som “the McGregor walk”. McGregor har i sine sidste to kampe benyttet sig af den famøse gang, som kan ses i videoen forneden.

Nu har store sportsnavne valgt at kopiere den famøse måde at gå på. Listen indeholder blandt andet fodboldstjernen Paul Pogba, NBA-stjernerne Shaquille O’Neal og Marc Gasol samt NFL-linebacker Kiko Alonso.

LÆS OGSÅ: Historisk: Conor McGregor dobbelt UFC-mester med TKO-sejr

Du kan se andre sportsstjerner lave “the McGregor walk” i videoerne forneden.

Conor McGregor

via GIPHY

Paul Pogba

Shaquille O’Neal

Marc Gasol

Kiko Alonso

Vince McMahon

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

28 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »