International MMA MMADK Ugens mest læste

Khabibs private besked til McGregor: Dø som en samurai, ikke en kylling

Khabibs private besked til McGregor: Dø som en samurai, ikke en kylling

 

Den ubesejrede letvægter Khabib Nurmagomedov har henvendt sig privat til UFC-stjernen Conor McGregor i en besked på Twitter. Her prøver Nurmagomedov blandt andet at spille på McGregors dårlige samvittighed.

“Conor, du er mesteren nu. Du bliver nødt til at kæmpe mod mig. Hvis du flygter fra mig, så vil du aldrig kunne respektere dig selv, når du ser dig i spejlet. Dine børn vil aldrig respektere dig. Din familie vil aldrig respektere dig.”

LÆS OGSÅ: Khabib: Giv mig McGregor, ellers vil jeg ikke kæmpe i UFC

Sådan skriver den russiske UFC-fighter Khabib Nurmagomedov i en direkte besked til UFC’s letvægtsmester, Conor McGregor. De to stjerner følger hinanden på det sociale medie Twitter og kan derfor skrive privat til hinanden.

Nurmagomedov tweetede onsdag aften et billede af den private samtale med McGregor. I beskeden langer han hårdt ud efter den irske superstjerne.

“Dø som en samurai, flygt venligst ikke som en kylling. Jeg ved, at jeg er et dårligt matchup for dig. Men du er mesteren, og du bliver nødt til at kæmpe mod de bedste. Dø som en irsk kriger, flygt ikke som en kylling,” skriver Nurmagomedov i samtalen, der kan ses forneden.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Billedet af samtalen viser også, at Conor McGregor som svar på en tidligere besked har skrevet: “Helt sikkert. Vi ses snart, champ.”

Beskeden formodes at være ægte, eftersom Nurmagomedovs manager tidligere på ugen i et interview i podcasten The MMA Hour talte om korrespondancen. Men McGregors lejr har i skrivende stund ikke kommenteret på den offentliggjorte samtale.

Til gengæld har McGregor efter sin seneste kamp udtrykt, at han vil holde en længere pause, da han skal være far i slutningen af foråret.

Tidligere havde Nurmagomedov udtalt, at han udelukkende vil tage imod en titelkamp fra UFC – intet andet. Men som tekst til den offentliggjorte samtale skriver han også, at det er tid til at komme videre.

LÆS OGSÅ: McGregor “swag walk” kopieres af store sportsstjerner – VIDEO

McGregor erobrede letvægtstitlen den 12. november med en teknisk knockoutsejr over Eddie Alvarez til UFC 205. Han blev den første fighter i historien til at holde to UFC-titler på samme tid, eftersom han også er indehaver af fjervægtstitlen.

Nurmagomedov bevarede sin pletfrie rekord samme aften med en sejr over Michael Johnson på submission. Hans rekord viser 24 sejre og nul nederlag.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

13 Responses

    1. du er helt væk.. Jeg husker engang hvor kampsport handlede om talent og resultat i ringen/buret.. nu skal du åbenbart have en profil som en WWC wrestler og skabe dig tilsvarende for at få fans.. bring back the old days.. men det ved du intet om idet din erfaring med sporten er McGregors 2 seneste kampe samt diverse poster på facebook?????????❤❤?????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »