International MMA MMADK

GSP og andre UFC-stjerner på vej med stor annoncering i dag

GSP og andre UFC-stjerner på vej med stor annoncering i dag

 

I aften kl. 22 dansk tid vil Bellator-grundlægger Bjorn Rebney sammen med Georges St-Pierre og andre UFC-stjerner komme med en stor annoncering på et telefonisk pressemøde.

En kryptisk pressemeddelelse blev sendt ud mandag om et telefonisk pressemøde, som vil finde sted i aften klokken 22 dansk tid.

LÆS OGSÅ: UFC bekræfter: McGregor opgiver titel, Aldo ny mester

Det drejer sig om manden, Bjorn Rebney, der grundlagde Bellator tilbage i 2008, men blev fyret i 2014 efter at have solgt det til kæmpekoncernen Viacom.

Rebney har inviteret medierne til et telefonisk pressemøde, hvor store navne som MMA-legenden Georges St-Pierre og UFC-stjernerne T.J. Dillashaw, Donald Cerrone, Tim Kennedy, Cain Velasquez vil være til stede. Der blev ikke informeret, hvad det handlede om, ud over at det ville være af stor betydning for MMA-sporten.

I øjeblikket spekuleres der i, om det er en form for fagforening for MMA-fightere. Internetmediet Deadspin rapporterede i går, at Rebney havde opkøbt flere internetdomæner tilbage i oktober 2015 og fik dem opdateret i sidste måned.

Det drejer sig om følgende domæner, mmaathletesassociation.com, mmaathletesassociation.net og mmaathletesassociation.org. I august i år tilføjede han mmaaassociation.com og themmaaa.com til den liste.

Rebney har ikke udtalt sig offentligt siden fyringen tilbage i juni 2014, hvor nuværende Bellator-præsident Scott Coker blev udnævnt som ny frontmand for Bellator.

Bellator havde ikke et særligt godt ry under Rebney, da flere fightere klagede over kontrakter, der var umulige at gennemskue. Bellator sagsøgte dengang sin daværende stjerne og nu UFC-fighter Eddie Alvarez for kontraktbrud pga. uenighed om forpligtelserne i hans kontrakt.

LÆS OGSÅ: Fedor Emelianenko på kontrakt med Bellator: Ny kamp klar

Det kommer derfor som noget af en overraskelse, at det netop er Rebney, der forbindes med en fagforening for MMA-fightere.

MMADK vil følge op på nyheden, så snart der er nyt i sagen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

5 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »