International MMA MMADK Odds Spiltips

Spiltips til UFC: Kan Elliott chokere mod Johnson?

Spiltips til UFC: Kan Elliott chokere mod Johnson?

 

MMADK’s ekspert Ehsan Faizzad giver spiltips til nattens VM-kamp i fluevægt. UFC’s fluevægtsmester, Demetrious Johnson, skal forsvare titlen for niende gang imod titeludforderen Tim Elliott. 

Det kan være, at du aldrig har hørt om Demetrious Johnson. Han er UFC’s ubestridte fluevægtsmester og den mester, der i øjeblikket har forsvaret sin titel i længst tid – siden 2012 med hele otte titelforsvar.

På UFC’s officielle pund for pund-rangliste, som betyder på tværs af alle vægtklasser, ligger han nummer et og foran superstjernen Conor McGregor. Han er fighteren, hvis kampfærdigheder ligner noget fra The Matrix, men hans manglende karisma og størrelse har gjort, at han er den mindst værdsætte UFC-fighter lige nu.

I nat møder han Tim Elliot, som blev fyret fra UFC i 2015. Men han har siden vundet tre kampe i den lille organisation Titan FC og for nylig TUF 24-turneringen, som gav en direkte billet til titelkampen mod Johnson.

LÆS OGSÅ: Khabibs private besked til McGregor: Dø som en samurai, ikke en kylling

Johnson kører brutalt hen over Elliott

Nogle er dygtige til at bokse, andre til at bryde og grapple. Demetrious Johnson er dygtig til det hele. Eller rettere, han er fantastisk til det hele.

Den 30-årige amerikaner har ikke vist nogen svagheder i sit game – i hvert fald ikke i fluevægt. Han møder Elliott, som selv er en rigtig hård hund med et udmærket arsenal. Men når man sætter de to fightere op mod hinanden, minder det om en kamp mellem Real Madrid og Brøndby.

Alt kan ske i MMA. Det har vi været vidne til igen og igen. Men der skal gå rigtig meget galt, hvis Johnson ikke skal forsvare sin titel for 9. gang i nat.

Jeg tror på, at Johnson kører brutalt hen over Elliott og vinder kampen før tid på enten KO/TKO eller submission. En Johnson-sejr giver odds 1.10 igen, mens en Johnson-sejr på “finish” giver 1.60 igen.

Tror du derimod på en sensation? Så giver en Elliot-sejr odds 7.50 igen.

Valg: Johnson

3 hurtige spilttips

– Johnson vinder før tid på finish over Elliott til odds 1,60

– Benavidez vs. Cejudo går alle tre runder ud til odds 1,44

– Masvidal sejrer sikkert over Ellenberger til odds 1,44

Få et overblik over UFC-stævnet TUF 24-finale med MMADK’s TV-overblik med kampprogram her.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

One Response

  1. Enig i alle 3 stort set, men Benavidez kunne dog godt stoppe Cejudo. Vi så Mighty Mouse stoppe ham, og Benavidez har mere power end Demetrious 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »