International MMA MMADK Ugens mest læste

Liddell, Hughes og flere medarbejdere fyret i UFC

Liddell, Hughes og flere medarbejdere fyret i UFC

 

I sidste uge var der en ny runde af fyringer hos UFC, og de mest kendte navne var MMA-legenderne Chuck Liddell og Matt Hughes.

Sidste uge sluttede brat for en række UFC-medarbejdere. Internetmediet MMAFighting rapporterede via forskellige kilder, at 10-15 UFC-medarbejdere blev fyret, heriblandt MMA-legenderne Chuck Liddell og Matt Hughes.

LÆS OGSÅ: Johnson forsvarer titel for 9. gang efter gevaldig chokstart

Liddell er tidligere letsværvægtsmester og personlig ven af UFC-præsident Dana White. White tilbød Liddell et job, så han kunne stoppe sin imponerende karriere, der dog sluttede med en række nederlag på knockout. Indtil fredag i sidste uge var Liddell vicepræsident for forretningsudvikling, men nu må han lede efter et arbejde.

Det andet store navn, som fik fyresedlen i sidste uge, var Matt Hughes, også tidligere to gange weltervægtsmester. Hughes stoppede sin MMA-karriere tilbage i 2011 efter to knockoutnederlag i træk. Hans rolle hos UFC var vicepræsident for atletudvikling og relationer.

LÆS OGSÅ: McGregor afviser UFC-udmelding: Jeg er stadig dobbelt verdensmester

“UFC har været fantastisk overfor mig. Tiderne har ændret sig, og jeg forstår deres beslutning. Jeg vil komme videre, og min familie og jeg har det godt,” sagde Hughes til MMAFighting.

WME-IMG har siden overtagelsen af UFC i sommer fyret en del medarbejdere. Antallet er oppe på omkring 70-80 personer. Liddell og Hughes er helt sikkert de mest kendte i flokken.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

5 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »