Danish fighters Dansk MMA International MMA MMADK Ugens mest læste

Anna Elmose annoncerer MMA-pension

Anna Elmose annoncerer MMA-pension

 

Den danske UFC-fighter Anna Elmose annoncerede torsdag, at hun vil lægge handskerne på hylden.

To år og fem kampe blev det til som professionel MMA-fighter for Anna Elmose. Den 32-årige dansker annoncerede torsdag aften, at hun på grund af manglende passion har valgt at forlade sporten.

LÆS OGSÅ: Historisk: Første danske kvinde på UFC-kontrakt

“Jeg har erkendt, at jeg ikke længere har den nødvendige lyst, vilje til at vinde eller sult til at konkurrere,” skrev Elmose på sin Facebook-side.

Elmose startede sin professionelle karriere i 2014 med tre sejre i træk. I foråret 2015 gav resultaterne en enestående billet om at kæmpe i UFC, verdens største MMA-organisation, og dermed skrive historie. Hun blev Danmarks første kvindelige UFC-fighter.

Til gengæld gik UFC-eventyret ikke som forventet. Elmose formåede ikke at levere resultater på allerhøjeste niveau, hvor det blev til to nederlag i træk. Den afgørende erkendelse opnåede hun i sin seneste kamp imod amerikanske Amanda Cooper for blot tre uger siden. Hun havde ikke længere et “fighterhjerte”.

“Da jeg kom ind i oktagonen i Belfast, følte jeg ikke ingen “buzz” overhovedet. Jeg følte mig flad. Det var underligt at opleve, fordi jeg ikke genkendte det i første omgang,” skriver Elmose og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Anna Elmose taber anden UFC-kamp til amerikaner – VIDEO

“Da jeg slog min modstander i gulvet, og jeg ikke mærkede susen af at afslutte kampen, som jeg normalt gør, vidste jeg, at min kant og lyst var borte.”

Danmark har med Anna Elmoses exit fra sporten nu fire fightere tilbage i UFC.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

6 Responses

  1. Hvorfor er det svagt Niclas Andersen? Anna kunne ikke konkurrere i den høje liga i UFC, og hvis det var hendes drøm, så er det en fin erkendelse og sige at man ikke er på det niveau, og derfor stopper.. Faktum er at Anna kan kastrere dig med bind for øjnene, hun kunne kaste dig rundt som en dukke, og hun er en dame, så kan man jo altid snakke om hvem der er svag Hvor mange kampe har du haft i UFC med verdens bedste kæmpere?.. Nej det tænkte jeg nok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »