International MMA MMADK Nye kampe

Aldo: Titelkamp mod Holloway allerede på plads

Aldo: Titelkamp mod Holloway allerede på plads

 

Ifølge UFC’s fjervægtsmester, Jose Aldo, er titelkampen imod Max Holloway allerede på plads. Datoen skulle være sat til den 11. februar.  

“Hvor er Jose Waldo? Sig til, når I finder ham.”

Sådan sagde Max Holloway lørdag nat, umiddelbart efter at han havde besejret Anthony Pettis på imponerende vis og vundet UFC’s interim fjervægtstitel. Ordene med en komisk “Find Holger”-reference var rettet mod Jose Aldo, der i øjeblikket er indhaver af UFC’s egentlige fjervægtstitel.

LÆS OGSÅ: Holloway stopper Pettis og vinder interim UFC-titel – VIDEO

Men Holloway behøver ikke at lede længe, tværtimod. Ifølge Aldo er en titelkamp imellem de to fjervægtsmestre allerede på plads til UFC 208 den 11. februar i Brooklyn. Her skal titlerne angiveligt forenes. Kampen er dog ikke officiel fra UFC’s side.

“Det var en kamp mellem ham og Pettis, vinderen af kampen. Det er ikke noget nyt. Kampen vil finde sted den 11. februar,” sagde Aldo til den brasilianske presse mandag ifølge netmediet MMAFighting.

Holloway har på det seneste langet kraftigt ud efter Aldo, som ifølge Holloway har forsøgt at undgå en kamp imod ham. Men den påstand afviser den brasilianske veteran. Han siger, at det allerede før kampen imod Pettis lå i kortene, at han skulle møde vinderen af den kamp.

LÆS OGSÅ: UFC 206 resultater og bonusser: Cerrone og Gastelum med knockoutsejre 

Aldo blev for nylig opgraderet til UFC’s fjervægtmester, efter at superstjernen Conor McGregor blev frataget titlen på grund af inaktivitet i divisionen.

Holloway er i sit livs form med 10 sejre på stribe, mens Aldo har vundet 19 ud af seneste 20 kampe. Begge fighteres seneste nederlag er kommet til McGregor, som i dag er UFC’s letvægtsmester.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »