International MMA MMADK Odds Spiltips Ugens mest læste

Spiltips til UFC: Kan VanZant og Northcutt leve op til hypen?

Spiltips til UFC: Kan VanZant og Northcutt leve op til hypen?

 

MMADK’s ekspert Ehsan Faizzad giver spiltips til nattens UFC-stævne i Sacramento, hvor de unge talenter Paige VanZant og Sage Norhcutt skal forsøge at leve op til den ekstraordinære interesse.

Der er lidt af hvert at se frem til nattens UFC-stævne i Sacramento. Fightere med stort potentiale, Uriah Fabers sidste kamp inden MMA-pension og så et opgør mellem Alan Jouban og Mike Perry med masser af ondt blod.

I hovedkampen skal det unge talent Paige VanZant (7-2) møde den mere rutinerede, dog ikke i UFC, Michelle Waterson (13-4), der har været plaget af mange skader.

VanZants mandlige klon, 20-årige Sage Northcutt (8-1), skal leve op til den massive hype omkring ham. Han møder 24-årige Mickey Gall (3-0), som for få måneder siden slog WWE-stjernen Phil “CM Punk” Brooks brutalt på to minutter.

LÆS OGSÅ: Brock Lesnar idømt millionbøde og et års karantæne

 
Watersons karate bliver for meget for VanZant

Michelle Watersons største svaghed i UFC er hendes størrelse. Med 160 centimeter er hun nok bedre stillet at kæmpe i atomvægt (48 kilo) og ikke stråvægt (52 kilo), som er den division, kampen imod Paige VanZant foregår i.

Men UFC har ikke en atomvægtdivision, så den 30-årige amerikaner må kompensere for det med sine tekniske færdigheder. Og det tror jeg godt på, at hun kan imod VanZant, som selv er lille for divisionen.

Kan Waterson bevare kampen stående, bruge sin imponerende karateevner og holde sig væk fra VanZants effektive grappling, så har hun en god chance for at vinde kampen. Det tror jeg på, at hun kan gøre og vinde på point.

Spiltip: Waterson med odds 1.95

 

Gall slår Northcutt med sine jiu-jitsu-evner

Unge Northcutt har ligesom VanZant stor hype bag sig. Selvom han blot er 20 år gammel, så er han faktisk langt mere erfaren end Mickey Gall, som kun har tre kampe bag sig – i øvrigt mod fightere, som ikke hører hjemme i UFC.

Men når det så er sagt, så tror jeg stadig på Gall. Hans tekniske repertoire har set imponerende ud, selvom de er blevet vist frem på en meget billig baggrund. Northcutt viste igen store mangler i sin sidste kamp og var meget heldig med at få en pointsejr.

Northcutt er utrolig eksplosiv og meget farlig i første omgang. Men herfra skulle Gall gerne tage over, hvis han kan overleve stormen. Gall er langt bedre på gulvet, mens vi ikke har set meget til hans kickboksningevner. Jeg tror på Gall!

Spiltip: Gall med odds 1.67

LÆS OGSÅ: Nate Diaz straffet med kæmpebøde efter flaskekast

3 hurtige spiltips

– Alan Jouban vinder det onde opgør over Mike Perry til odds 2.10

– Bryan Barberena overrasker igen med sejr over Colby Covington til lækre odds 4.00

– Uriah Faber sejrer sikkert i sin sidste kamp imod Brad Pickett til odds 1.32

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »